e-commerce live

25 gratis kaarten voor E-commerce Live 2017!

Op woensdag 31 mei 2017 is de Beurs van Berlage het toneel van het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland: E-commerce Live! Merken als Zalando, IXXI, Flinders en Picnic vertellen je on stage over hun e-commerce strategie en brengen mooie cases met zich mee.

Met ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent.

Webanalisten mag 25 gratis toegangskaarten weggeven! Maak er een leuk conversie teamuitje van of nodig mede-webanalisten uit. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Verzilver de code snel, want op is op!

Hieronder vast een aantal sprekers. Het volledige programma vind je op E-commerce Live.


e-commerce live Ken Fontijn – Zalando

Ken Fontijn, Country Manager Benelux, is in maart 2016 gestart bij Zalando. Sinds het begin van zijn carrière werkt Ken in de e-commerce. Bij Coolblue, waar hij zeven jaar werkte, ontwikkelde hij zijn passie voor e-commerce en sterke focus op klanttevredenheid. Als Country Manager is hij binnen Zalando verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie in de Benelux. Samen met zijn team in Berlijn focust hij op de ontwikkeling van lokale marketing, het assortiment en service proposities.

e-commerce liveRoel Vaessen – IXXI

In 2010 heeft grafisch ontwerper Roel Vaessen (1981) samen met ruimtelijk ontwerpers Eric Sloot en Paulien Berendsen het interieurproduct IXXI op de markt gebracht. Met eigen foto’s en met de inspirerende collectie van IXXI (met partners als Disney, Rijksmuseum en Getty Images) maak je eenvoudig online een persoonlijke en flexibele wanddecoratie. Het modulaire systeem biedt met vierkante kaarten en koppelkruisjes eindeloze mogelijkheden in beeld, formaat en vorm. Kaarten kunnen eenvoudig worden gewisseld of worden aangevuld. IXXI levert wereldwijd en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. IXXI is genomineerd voor een Dutch Design Award en onderscheiden met een Silver Dutch Interactive Award.

e-commerce liveChantal Poiesz- Your Style Lab

Chantal is sinds 1999 al actief binnen Digital en heeft meerdere eBusiness units opgezet voor o.a. Hunkemöller en Hoogenbosch Retail. Als Digital Business Coach heeft ze o.a. voor Kieskeurig.nl, Bruna, KPN en Reebok gewerkt. Ze is de founder van Your Style Lab en YSL | Shop Coach: de enige echte online Personal Shopping tool.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.