Vacature voor een SEA specialist bij Univé

Univé heeft voor haar locatie in Zwolle een vacature voor een

SEA Specialist

Wie zijn wij?

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit diverse onderdelen, waaronder Univé Schade, Univé Rechtshulp, verschillende ondersteunende afdelingen en acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dichtbij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken? 

Om onze klanten nog beter te leren kennen en te betrekken bij wat we doen, werken we Agile. De afdeling Digitale Verkoop & Vernieuwing bestaat uit zo’n 30 super leuke collega’s die elke dag tot het uiterste gaan om onze (potentiële) klanten online beter te bedienen en Univé nog verder te digitaliseren, maar wel door Univé te blijven! Hiervoor zoeken we een SEA-Specialist die onze Google en Bing accounts naar het volgende niveau gaat brengen!

De uitdaging als SEA Specialist

Als SEA-specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van meerdere grote campagnes in Search Ads 360 en Bing Ads. Automatisering is hierbij één van de belangrijkste speerpunten. Om het maximale uit het kanaal te halen werk je nauw samen met verschillende collega’s binnen de afdeling Digital en andere bedrijfsonderdelen van Univé. Naast sales campagnes voor zowel de particuliere als de zakelijke markt stuur je ook aan op de verkoop van ‘nieuwe diensten’, cross & upsell, klantwaarde en service KPI’s. Om dit zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, maakt Univé gebruik van een Data Management Platform (DMP). Verder ondersteunt de SEA-specialist de lokale Univé kantoren met haar regionale campagnes.

De ontwikkelingen binnen het SEA-landschap volg je op de voet. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe strategieën en tactieken en voert deze door in de campagnestructuur om tot een beter resultaat te komen. Je onderhoudt contacten met Google, Bing en andere externe partners. Verder heb je een visie hoe de kanalen SEO en SEA elkaar kunnen versterken vanuit een integrale strategie. Daarnaast heb je ervaring met het beheren van budgetten. Bovendien begrijp je het aandeel van SEA in de customer journey in termen van attributie.

Wie ben jij

Je denkt digital first! Je hebt ervaring met Google Ads, Search Ads 360 en Bing Ads, deze tools kennen voor jou geen geheimen. De ervaring die je hebt opgedaan, heb je verkregen bij een A-merk of aan bureauzijde. Je bent een echte specialist op het gebied van SEA, maar daarnaast snap je ook wat de rol van SEA is in relatie tot offline, andere online marketing kanalen en de on site journey. Je hebt ervaring met het opstellen van een mediastrategie, hoe je deze implementeert en hoe je het maximale uit het budget kunt halen. Verder weet je precies welke KPI’s er worden gevraagd in de verschillende fases van de customer journey en hoe je hier op aanstuurt. Je hebt een passie voor online en vindt het leuk om samen met collega’s te werken aan de digitale strategie van Univé!

Wij vinden het volgende belangrijk:

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van SEA, met name Google Ads & Search Ads 360. Dit betekent dat je dus echt zelf met de handen aan de knoppen hebt gezeten;
 • Je weet hoe je een kanaalplan maakt om het kanaal naar het volgende niveau te brengen;
 • Je bent Google Ads certified;
 • Je hebt ervaring met het beheren van budgetten en het opstellen van rapportages;
 • Je bent analytisch zeer sterk en resultaatgericht;
 • Je bent creatief: je komt met nieuwe ideeën, die buiten de bestaande kaders liggen;
 • Je werkt graag samen in een actief team en voelt je zowel gezamenlijk en individueel verantwoordelijk voor het eindresultaat;
 • Je houdt jezelf constant op de hoogte van de nieuwste vak ontwikkelingen;
 • Het leuk vindt om samen te werken en makkelijk contact maakt;
 • Je makkelijk aanpast, flexibel bent en je snel dingen eigen maakt.

Wat biedt Univé jou?

We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben een nieuw CMS, een dynamische hoeveelheid aan content kanalen en een nieuw CRM met een bak aan data. Ben jij gedreven en ambitieus en doe jij dingen graag anders dan anders? Dan ben jij bij ons echt op je plek. Wij houden wel van iemand die net iets verder kijkt. Zo krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om zelf dingen op te zetten en te ontwikkelen. Dat geldt ook voor je functie. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van supertoffe collega’s?! Deze uitdagende fulltime (38 uur) functie is ingedeeld in functiegroep 10 (maximaal jaarsalaris  € 76.249,00) met als standplaats Zwolle.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

 • jaarcontract met zicht op onbepaalde tijd;
 • salaris dat wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en competenties;
 • 13e maand;
 • Arbeidsvoorwaarden keuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
 • 26 vakantiedagen;
 • goede studiekostenregeling;
 • prima pensioenvoorziening;
 • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Solliciteren op de functie van SEA Specialist

Enthousiast? Solliciteer dan direct via deze sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Tjerk Kleisma (teammanager Digitale Verkoop), telefoon 06-83117703.

Wil je eerst meer weten over de procedure dan kun je contact opnemen met Michiel Koelman (corporate recruiter) via e-mailadres recruitment@unive.nl.

Een inhoudelijk assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.