Digital Marketing Analyst

Vacature voor Marketing Analist bij Delihome

Digital Marketing Analyst

Ben jij de Marketing Analist / growth hacker die klaar is voor een avontuur in een start-up omgeving? Ben jij groei en conversie gedreven en heb jij al jaren ervaring bij de optimalisatie van bijv. een webshop? Zoek dan niet verder! DeliHome is namelijk op zoek naar een digitale marketing expert die ons disruptieve concept Cando start tot ongekende hoogte zal laten groeien, zowel in Nederland als in het buitenland!

Deli Home heeft voor haar locatie in Gorinchem een vacature voor een:

Marketing Analistfulltime

Wat ga je doen als Marketing Analist?

Als Growth Hacker / Marketing Analist bij onze Start-up CanDo Start en Trap Renovatie op Maat ga jij zorgen dat de traffic zal groeien, de conversie wordt verhoogd en de uitval in de funnel zal worden verkleind. Grote delen van je tijd spendeer je aan het bedenken, uitvoeren en analyseren van de verschillende experimenten en optimalisaties die jij hebt geïmplementeerd. Je werkt samen met collega’s binnen en team, meerdere klanten en externe partijen om constant te verbeteren en de groeidoelstellingen te halen. Je presenteert graag je nieuwe plannen aan het management team van CanDo Start. Geen dag is hetzelfde, want er zijn altijd nieuwe kansen!

Wie zoeken wij?

Jij hebt inmiddels al zo’n 5+ jaar ervaring in de wereld van growth hacking, digitale marketing of een andere relevante richting. Hierdoor heb je kennis opgedaan in het beheren en opzetten van kanalen zoals SEA, SEO, content marketing en social advertising. Je diepe kennis zit met name bij het doormeten van de customer funnel en je interesse in de customer journey is torenhoog. Je hebt niet alleen inhoudelijke kennis, maar je bent in staat om data gedreven strategieën te formuleren en te presenteren. Jij bent analytisch, communicatief en creatief. Je houdt van data en je hebt een echte growth mindset. Mislukkingen zie je als mogelijkheden om te leren en als reflectiemomenten en experimenten zie je als dé manier van innovatie.

Nu iets over ons. Deli Home is onderweg om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Wij leveren gepersonaliseerde houten producten om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie naar creatie. Met een team van ruim 1500 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 350 miljoen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de woonbranche, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, horren en sanitair. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende powerbrands zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp.

CanDo Start (hout op maat) en trappen op maat zijn twee nieuwe concepten die passen bij deze strategie. Zowel de marketing, de productie als de verkoop gebeurt vanuit onze start-up in Gorinchem. De start was veelbelovend! Nu krijg jij de kans om de online marketing van deze concepten tot een hoger niveau te brengen.

Dus, wat neem jij mee?

 • 5+ jaar ervaring als Growth hacker / Marketing Analist, bij voorkeur bij een conversie gedreven webshop
 • Minimaal een afgeronde hbo-bachelor in een voor de functie relevante richting
 • Een voorliefde voor data, experimenteren en innovatie
 • De volgende onderwerpen ken je goed: SEO, SEA, emailmarketing, copywriting, content marketing,
 • Maar echte diepgaande kennis heb je van CRO, A/B testen and growth hacking
 • Ervaring met configuratoren is een grote pre
 • Je krijgt bonuspunten als je kennis hebt van Python, HTML, JavaScript of dergelijke.
 • Een data gedreven visie die je eenvoudig kan overbrengen op klanten en collega’s.
 • Ervaring met CMS’en zoals bijvoorbeeld Magento (Commerce) en/of WordPress
 • Een wil om alles (inclusief jezelf) constant te verbeteren.
 • Professionele kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede kennis van Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, Google Search Console, Sumo, ActiveCampaign en/of Hotjar.
 • Je bent een teamplayer en een bruggenbouwer die van aanpakken weet
 • Ervaring met aansturing van collega’s/ externe partijen
 • Een toegankelijke, georganiseerde en nieuwsgierige persoonlijkheid

Houd jij van pionieren?

Ben je proactief en ben je niet te stoppen als het om experimentiele innovatie gaat? Heb jij een passie voor data & digital? Ben jij ervan overtuigd dat jij de Growth Hacker bent waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct naar deze uitdagende functie.

Verwacht geen super hip kantoor met glijbanen, zitzakken en leaseauto’s. Wij zitten wel in een prachtige industriële productie omgeving omdat wij juist graag investeren in de business. We lunchen dagelijks op het hoofdkantoor, je hebt 25 vakantie dagen, je eigen laptop en telefoon en hebben maandelijks een leuke vrijdagmiddagborrel. Tevens vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus bestaan er verschillende opleidingstrajecten binnen Deli Home. Heb je nog betere ideeën? Alles kan bij deze start-up!

Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Het bedrijf kent ook een thuiswerkregeling en een talentenprogramma voor Young Talents.

Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek: https://www.deli-home.com/onze-collegas/

Solliciteren op de functie van Marketing Analist

Maak van deze leuke vacature jouw baan! Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Wart van Nuland, Business Development Manager (06 22 95 63 31). Je sollicitatie met CV kun je sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.