Vacature voor Commercieel Web Analist bij Swiss Sense

Hi, ervaren en door passie gedreven Web Analist! Toon jij altijd initiatief, krijg jij energie in het vinden van correlaties in de data die tot nieuwe inzichten leiden? Kunnen wij het zelfstandig ontwikkelen van een data-driven meetstrategie en het proactief verbeteren van de kwaliteit en beschikbaarheid van data aan jou overlaten? Weet jij alles van ROPO, Web Analytics, Tag Management en Marketing Analytics tools? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze nieuwe rol binnen het analytics team.

Swiss Sense heeft voor haar locatie in Uden een vacature voor een

Commercieel Web Analist

32-40 uur

Wat ga je doen als Commercieel Web Analist?

Samen met zes collega’s binnen het team Paid Media & Analytics ben jij verantwoordelijk voor het managen van de online marketing campagnes internationaal. Jullie doel is om de naamsbekendheid van Swiss Sense te vergroten, kwalitatief verkeer te krijgen en bottom line een positieve ROAS te behalen op de online campagnes.

Je werkt met de volledige GA360 suite en het is aan jou om daar alles uit te halen wat erin zit. Samen met de technisch web analist, verrijk en analyseer je de data. Tevens maak je de data beschikbaar voor analyse en marketing doeleinden. Je creëert dashboards die jouw teamgenoten helpt om tot nieuwe inzichten te komen. Je wordt hiermee medeverantwoordelijk voor de data inrichting van Google Analytics, GTM en het inrichten van de marketing tags. Daarnaast duik je zelf geregeld in Google Analytics en Tableau voor analyses.

Samen met je collega web analist maakt je deel uit binnen het team Paid Media & Analytics en ben jij verantwoordelijk voor diepgaande analyses over de effecten van onze marketingactiviteiten. Jouw doel is het verschaffen van inzichten om de verdere naamsbekendheid van Swiss Sense te vergroten, kwalitatiever verkeer te krijgen en de bottom line ROAS te verbeteren. Je houdt je bezig met ROPO, MMM, attributiemodeling, Web Analytics en nog veel meer.

Je werkt nauw samen met je afdeling, maar ook met andere marketing-teams, CI & BI-specialisten binnen Swiss Sense. In deze brede rol krijg jij de uitdaging om het Analytics team mede vorm te geven en onze een data-driven marketing afdeling naar een volgend niveau te tillen. Hoe gaaf is dat!

Wat vragen we van je?

• Je hebt een HBO/WO werk en denk niveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie. Ervaring aan bureauzijde is een pre
• Ervaring met Google Cloud Platfrom & BigQuery
• Kennis van JavaScript en Python
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Duits is een pré
• Je bent ondernemend en van nature proactief en je denkt altijd in kansen
• Je hebt probleemoplossend vermogen
• En natuurlijk ben jij een echte teamplayer. Je stemt jouw werkzaamheden af met jouw collega’s maar neemt vervolgens wel de verantwoordelijkheid voor jouw pakket
• Ervaring met Google Tag Manager

Daarnaast:
• Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar

Wat biedt Swiss Sense jou?

• Een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én fijn kunt leven
• De mogelijkheid om deze nieuwe rol veder vorm te geven
• Een reiskostenvergoeding van €0,18 ct per km onbeperkt
• Bieden wij jou tijdens corona een tegemoetkoming voor jouw thuiswerkdagen en de tools om jouw thuiswerkplek in te richten
• 25 vakantiedagen op fulltime basis
• Korting op een nieuw bed en accessoires in een van onze filialen
• Korting op het sporten bij een van de vele aangesloten fitnessclubs bij jou in de buurt
• Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorgverzekering
• Een top werksfeer met gratis fruit, een versbereide lunch, (online) borrels, teamactiviteiten en een informele energieke club met dito collega’s

Voel je thuis bij Swiss Sense

Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. De internationale groeiambities van onze jonge, bevlogen directie maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

Met ruim 1000 medewerkers in vier verschillende landen staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en mag je doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie.

Daar kom jij je bed voor uit!

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Svenja Roos via svenja.roos@swisssense.nl.

Solliciteren op de functie van Commercieel Web Analist

Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.