Emerce Performance

20 november 2018: Emerce Performance (Win een gratis toeganskaart!)

Emerce Performance is het toonaangevende event over performance based online advertising. En vindt dit jaar plaats op 20 november 2018. Tijdens Emerce Performance hoor je wat er nu en in de toekomst belangrijk is voor het verhogen van het rendement van online advertising. Denk aan:

  • Signal based marketing on Facebook & Instagram
  • Holistic performance marketing
  • Google CSS (Shopping) partners
  • Schaalbare personalisatie met Machine Learning
  • CRM data koppelen aan advertising campagnes
  • en meer! bekijk het programma hier

Wie komen er spreken?

Keynotes en strategische sessies worden afgewisseld met relevante praktijkcases van niet alleen branchegenoten, maar ook voorbeelden uit andere relevante sectoren.

Voorgaande edities namen sprekers van onder andere Voetbal International, Bol.com, Xite, Neurensics en Search brothers het podium. Dit jaar zijn bekende namen als Facebook, IAB Nederland, Wehkamp en Hotelspecials aanwezig op het evenement.

Sprekers Emerce Performance

Voor wie is het event?

Emerce Performance verbindt beslissers uit diverse branches die meer uit het online kanaal willen halen. En die werkzaam bij Nederlandse merken en mediabureaus, waaronder media strategen en -planners, online marketeers, e-commerce managers en uitgevers.

Vorig jaar waren onder andere professionals van 538 Groep, Achmea, Adidas, Ahoy Rotterdam, Google, Greetz, IKEA, KLM, McDonald’s Europe, Philips, Telegraaf Media Groep, Skyscanner en Twitter aanwezig.

Tussen de programmaonderdelen door is er dan ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Waar?

Emerce Performance vindt plaats in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Doe mee met onze loting en win een gratis toegangsticket!

Als mediapartner mogen wij een korting aanbieden op je toegangsticket. Klik op deze link en koop je ticket voor €295 in plaats van €395 Euro!

Daarnaast mogen we 2 tickets verloten! Wil je kans maken op een gratis toegangskaart voor Emerce Performance op 20 november 2018?

Vul dit formulier in en geef aan waarom jij kans moet maken op een gratis toegangsticket!

Meedoen kan tot maandag 12 november 2018, 11:30 uur. De winnaars maken we om 12 uur bekend.