conversion.camp

9 september 2017: Conversion Camp Unconference

Omdat de eerste editie van Conversion.Camp ons erg goed bevallen is, zullen we vanuit Webanalisten.nl op 9 september een nieuwe Unconference organiseren. Ook dit keer zal het event plaatsvinden in Seats2Meet Moreelsepark (op kruip afstand van Utrecht Centraal).

Meld je hier aan voor Conversion.Camp op 9 september 2017.

Samen leren van elkaar

Wij geloven dat de gezamenlijke kennis van alle aanwezigen op conversie conferenties veel groter is dan de kennis van de sprekers. Dus wil je echt veel leren op een dag? Dan maak je van je sprekers de deelnemers en van de deelnemers je sprekers. Conversion.Camp is opgezet met die gedachte.

Conversion.camp

Gratis deelname!

Deelname aan Conversion.Camp 2017 is gratis, maar je bent vrij om een zelf gekozen bedrag te doneren aan het event. Wij voorzien je de hele dag van koffie, thee, lunch en een drankje na afloop. We nodigen jullie allemaal uit om je kennis te delen over relevante thema’s in de CRO wereld.

20160423_095145

Conversion.camp

 

 

 

 

Deel je kennis met meer dan 100 deelnemers

Werk je in conversie optimalisatie of wil je graag meer leren over conversieoptimalisatie? Meld je aan en leer van andere professionals in dit werkveld. Deel je kennis en gedachtes met meer dan 100 deelnemers en werk samen om CRO en je eigen kennis te verbeteren.

Conversion.camp

Wees er op tijd bij

Meld je snel aan, want we hebben een beperkt aantal tickets. Heb je een ticket, maar kun je toch niet komen? Maak iemand anders blij door je tickets op tijd te cancelen.

De tweede editie van Conversion.Camp wordt gesponsord door:

Conversion Camp  Conversion Camp

Reacties (2)

Reacties zijn gesloten.