ch2018

Conversion Hotel 2018 update: Line-up compleet (koop je ticket vandaag!)

Afgelopen weekend won het TU Delft solar team de jaarlijkse solarwedstrijd. Ze ontvingen niets minder dan een gouden medaille met hun data-gedreven aanpak en geweldige teamgeest. Je ontmoet ze bij Conversion Hotel 2018 op het prachtige Texel!

Nieuwe sprekers voor CH2018

Voor ons 5-jarig jubileum hadden we al twee topsprekers van onze 1e editie in 2014 uitgenodigd: keynote-sprekers Michael Aagaard en Karl Gilis, maar nu mogen we vol trots ook aankondigen dat nóg een best beoordeelde spreker, van de 2015 editie van Conversion Hotel, opnieuw het podium zal betreden: Gregory Shapiro.

Daarnaast zullen er niet één maar twee best-selling auteurs over psychologie het #CH2018 keynote podium  beklimmen: Prof. Dr. Margriet Sitskoorn, auteur van “Train your CEO brain” en Nir Eyal, auteur van “Hooked”.

ch2018

We zijn heel trots op onze #CH2018-line-up. In één weekend word je meegenomen in de ervaringen van seniors bij bedrijven met high velocity experimentation zoals Booking en Skyscanner. Je zult de diepte ingaan met gespecialiseerde CRO-specialisten als Chad Sanderson en Aleksander Fabijan en je zult nieuwe dingen leren van Lea Pica (visualisatiespecialist van userinsights) en conversie-copywriter Lisa Pearson.

CRO experts van over de hele wereld

Kortom, het wordt een geweldig weekend met specialisten van grote bedrijven als Bol, Wehkamp, KPN, ING, de Bijenkorf en Travix en de meest gepassioneerde experts van alle grote CRO-bureau’s uit ons kleine kikkerland. Maar ons publiek is niet alleen Nederland! We hebben meer dan 100 enthousiaste CRO- en UX-experts uit landen als het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Duitsland, Italië, Canada, Zuid-Afrika, India en zelfs Australië!

Als je wilt deelnemen, dan is het nu tijd om je kaartje te kopen! Al 325 van de 400 beschikbare tickets zijn op dit moment verkocht. De aller aller laatste tickets worden NU verkocht!

Alle hotels zijn volledig gereserveerd voor Conversion Hotel en liggen op loopafstand van de congreslocatie. Ons eten is altijd geweldig, ons avondentertainment is leuk en we hebben zelfs een aantal extra internationale sprekers overtuigd om op zaterdag een aantal diepgaande workshops te geven.

Tot ziens op Texel!

PS: Kun je niet wachten tot november? Meld je aan voor de 10e editie van MeasureBowling in Utrecht, op 11 oktober 2018. Alle Analyse- en CRO-mensen verzamelen zich bij Bison Bowling Utrecht om gezellig samen te bowlen, bitterballen te eten en veel bier te drinken. We hebben de hele bowlingbaan voor onszelf (62 registraties tot nu toe)!

Conversion Hotel 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Online Dialogue, AB Tasty, UsabillaTeam Croco en Zoho Pagesense!

Screen Shot 2018-08-13 at 13.23.52

ch2018ch2018

ch2018

ch2018

 

 

 

Ga naar https://conversionhotel.com/ voor meer informatie over het event.