CH2019

#CH2020: webinar over GA4 op 17 december

De volgende Conversion Hotel #CH2020 live keynote-sessie komt eraan!

Zoals je waarschijnlijk al weet is er dit jaar natuurlijk geen real-life event, maar een jaar lang elke maand een online activiteit. Van Keynotes tot Unconferences.

Je een abonnement afnemen voor deze sessie op 17 december 2020 van 16:00 tot 17:00 of kijken of nog 1 van de gratis trial kaarten beschikbaar is.

Dit is de directe link naar het #CH2020 registratie formulier
(Bij het afnemen van een #CH2020 abonnement kun je ook al je kaartje kopen voor het real-life Conversion Hotel op Texel, dat gaat plaatsvinden op 19,20 en 21 November 2021!)

Wat is er aan de hand met Google Analytics 4?

google analytics 4

Na de #CH2020 kick-off sessie op 20 november, hebben de deelnemers hun voorkeurs onderwerpen doorgegeven voor de volgende keynote sessies. Het begrijpen van de impact, inhoud en acties die nodig zijn voor Google Analytics 4 stond hoog bovenaan. Er is immers niet voor niets veel onrust op het internet over deze opeens gelanceerde, half af lijkende tool.

#CH2020 host Ton Wesseling is daarom aan de slag gegaan met het zoeken naar de expert op het gebied van GA4. Iemand die alle twijfels en problemen goed kan uitleggen.

De keynotespreker voor deze sessie is Charles Farina geworden uit de VS. Hij is Head of Innovation bij Adswerve. In 2019 nam Adswerve het bureau Analytics Pros over, waar Charles 7 jaar werkzaam was als Director of Growth & Development en Manager Digital Analytics. Bij Adswerve leidt hij nu de GA4-initiatieven en bredere privacy- en first-party data projecten.

Ton leerde Charles kennen op het bijzondere Superweek congres, dat jaarlijks in Hongarije plaatsvindt, en was onder de indruk van zijn kennis. Hij was al druk met GA4 bezig toen het nog Web+App werd genoemd door Google en werd recent collega CXL Institute leraar van Ton door, uiteraard, een 4 uur durende Google Analytics 4 cursus te lanceren.

Claim je #CH2020 abonnement of een free trial ticket voor deze GA4 sessie
De inschrijving is op 10 december geopend en er zijn 50 free trials beschikbaar gesteld.

Ga naar de Conversion Hotel website voor meer informatie over #CH2020, de sprekers, de sessies en alle beschikbare tickets.