Conversion Hotel 2016 – 18 t/m 20 November

Voor de 3e jaar op rij organiseert Webanalisten.nl Conversion Hotel op Texel. 200 experts in digital service, marketing en sales optimalisatie komen een heel weekend bij elkaar voor 12 uur aan content, 12 uur slaap en 24 uur kennis delen, netwerken en feest. De hotels Greenside en Opduin in De Koog op Texel zijn op 18,19 en 20 november 2016 voor ons!

ch2015

Kaarten in de verkoop

Op dit moment worden er kaarten verkocht voor een ruime eigen kamer in Greenside, inclusief ontbijt. Toegang tot het congres met lunch en dinner en in de avonden de borrels en feesten, voor 749 Euro ex. BTW – voor 1049 Euro ex. BTW heb je een ruime 2 persoonskamer (met gescheiden 1 persoons bedden) en voor 2 personen toegang tot het congres en alle activiteiten.

Kaarten koop je op http://conversionhotel.com

De eerste ticket rush was binnen een dag uitverkocht – wees er snel bij om dit unieke evenement niet te missen. Vorig jaar hadden we een Net Promoter Score van +84. Bekijk hieronder de 2 minuten video samenvatting:

Sprekers 2016

Dit jaar zijn er 12 keynote sprekers. Zij brengen een mix van inspiratie, inzichten en tips. Van strategie tot analytics, van psychologie tot Copywriting en UX design. Alles met als doel om na het congres meer rendement uit je digitale werkzaamheden te halen.

Onder de sprekers zijn dit jaar: Jeffrey Eisenberg (USA, grondlegger van conversie optimalisatie), Ben Ambridge (UK, Ted Talk speaker en psychologie docent aan de Universiteit van Liverpool), Andre Morys (Duitsland, gelooft in het feit dat het toepassen van data & psychology in website design leidt tot groei), Anna Dahlström (Zweden, UX expert en auteur van Storytelling in Design), Dela Quist (UK, onze guru op het gebied van Email marketing en data) en Annie Cushing (USA, één van de meest pragmatische webanalytics experts ter wereld).

chspeakers2016

Kaarten koop je op http://conversionhotel.com

Reacties (2)

  1. nienke.van.der.sar@onlinedialogue.com'

    Single rooms zijn uitverkocht – op dit moment nog 2 double rooms en 2 sponsor rooms beschikbaar! Alle andere kamers van de 150 die we hebben zijn vol!

Reacties zijn gesloten.