CRO Awards 2018

CRO Awards 2018: Win een gratis ticket!

Tijdens de tweede editie van de DDMA Dutch CRO Awards op 20 september 2018 zal het beste werk in Conversion Rate Optimisation (CRO) worden bekroond. Naast de uitreiking van de vier awards in de categorieën: ads testing, mobile, conversion tests en personalisation, zijn nu ook de sprekers bevestigd.

Wie zijn de sprekers?

Dutch CRO awards 2018Jorden Lentze, Product Owner E-commerce bij Booking.com, leert je hoe je online-experimenten gebruikt om je onboarding-strategie te schalen. Verder vertelt Jorden hoe ze bij Booking.com mensen helpen om met succes hun woning te hosten op het platform.

 

Dutch CRO awards 2018Christiaan van der waal, Managing Director Digital bij FedEx Express, neemt je mee in wat de juiste voorwaarden zijn voor een team. Op basis van de ervaring van Christiaan geeft hij een framework mee over hoe je je team klaar kan stomen voor structurele groei van je organisatie.

 

De tweede editie van de DDMA Dutch CRO Awards

De DDMA Dutch CRO Awards is een initiatief van de commissie CRO van DDMA, de vereniging voor data en marketing. Onder het motto ‘Data. Maak er iets moois van.’ werkt DDMA aan het doel om de branche naar een hoger niveau te brengen. Met de Dutch CRO Awards licht DDMA de toonaangevende cases in deze marketing categorie uit. Tijdens de eerste editie in 2017 gingen assem.nl, bol.com, Philips en G-star er met de raket-award vandoor.

Meer aandacht voor cases

In vergelijking met de vorige editie van de DDMA CRO Awards zal er aankomende editie meer aandacht worden besteed aan de inhoud van de cases. De bezoekers van de DDMA CRO Awards krijgen meer toelichting op de genomen besluitvorming van de jury en alle 12 genomineerden zullen zelf het podium beklimmen om in 5 minuten hun case te pitchen.

Lees meer over de winnaars van vorig jaar in de interviews die Webanalisten.nl tijdens de CRO Awards heeft afgenomen. 

Koop nu je Early Bird Ticket óf doe mee met onze loting!

De DDMA Dutch CRO Awards worden 20 september tijdens een speciale award avond in het QO Hotel in Amsterdam uitgereikt. De Early Bird tickets voor de DDMA Dutch CRO Awards 2018 zijn nu verkrijgbaar voor €120,- per stuk. Deze actie loopt tot 30 juli 2018.

Koop je Early Bird Ticket hier!

Deze loting is helaas gesloten!

 

Als Mediapartner mogen wij 2 entreekaarten verloten onder onze lezers. Wil jij kans maken op een gratis entreekaart? Vul dan simpelweg het formulier in op https://anali.st/lotingcroawards2018.

 

Meedoen kan tot maandag 20 augustus 2018, 11:30 uur. We maken de winnaars om 12 uur bekend, zodat je tijdens de lunch plannen kan gaan maken!

Stuur je case op en maak kans op een CRO Award!

Cases kunnen ingezonden worden tot 13 augustus 2018. De CRO experts uit de CRO commissie vormen de jury en onthullen op 7 september a.s. de genomineerden voor de vier categorieën. De winnaars van de DDMA Dutch CRO Awards worden op donderdag 20 september tijdens een speciale award avond in Amsterdam feestelijk onthuld.

Zend je case in via: https://dutchcroawards.nl/case-inzenden/

De DDMA Dutch CRO Awards worden mede mogelijk gemaakt door sponsor Klarna en mediapartner webanalisten.

Reacties (2)

Reacties zijn gesloten.