Dutch CRO Awards

Zend nu jouw case in voor de CRO awards! (inzendingen tot en met 28 augustus)

Wegens succes verlengd: inzenden cases t/m 28 augustus!

Op 21 september worden de eerste Dutch CRO Awards uitgereikt. De awards zijn in het leven geroepen om het beste werk in conversie-optimalisatie en A/B-testing te belonen en jij kunt je inschrijven!

Dutch CRO Awards

Conversion Rate Optimisation zorgt voor customer centric denken, verlaagt churn en verhoogt klanttevredenheid. Een groeiend specialisme, dat nog niet altijd de aandacht krijgt die het verdient. Tijd dus om organisaties die nu succesvol A/B testen de spotlight te geven en andere te inspireren! Awards zijn er in 4 categorieën: Mobile, Ad Testing, Conversion Tests en Personalisatie. Kijk voor meer informatie & tickets op www.dutchcroawards.nl!

Wil je kans maken op een van de awards? Schrijf je in vóór 28 augustus 2017!

Alle inzendingen voor de Dutch CRO Awards 2017 worden door een vakjury beoordeeld op onder meer effectiviteit, creativiteit en innovatie. De jury bestaat uit de leden van de DDMA commissie CRO, die is samengesteld uit toolingpartijen, digital marketingbureaus en adverteerders. Daarnaast is Webanalisten.nl exclusief mediapartner van het event!

De Dutch CRO Awards worden uitgereikt op 21 september, tijdens een speciale awardavond in Edel in Amsterdam. Het inzenden van cases is gratis. De sluitingsdatum is 28 augustus dus schrijf je op tijd inOp 4 september maakt de jury de shortlist bekend. Voor de awardavond kunnen tickets gekocht worden via dutchcroawards.nl.