dialogue donderdag

Dialogue Donderdag (DiDo) #31: CROfest

Op donderdag 31 oktober van 14.00 tot 18.30 uur organiseert Online Dialogue alweer de 31e Dialogue Donderdag, ook wel bekend als de DiDo. Dit keer een DiDo vol inspiratie over AI, waardevolle discussies over onderwerpen die jij inbrengt, maar vooral: kennisdeling en gezelligheid met mede optimalisatie experts.

Meld je hier aan voor de 31e Dialogue Donderdag

(N.B. alleen voor bedrijven van klantzijde en niet voor bureaus of ZZP’ers)

AI inspiratie en Round Table sessies

We bevinden ons in een vakgebied dat zich enorm snel ontwikkelt waardoor het belangrijk is om af en toe momenten in te plannen waarop we stilstaan bij wat we doen, waarom we dit doen en hoe we dit in de toekomst eventueel anders zouden kunnen doen.

En volgens Online Dialogue is de beste methode om dit te doen samen met vakgenoten onder het genot van een lekker drankje en hapje. En waarom dan niet met als thema Oktoberfest?

Wie komen er spreken?

dialogue donderdag

Optimalisatie en AI | Growth Tribe

Een van de ontwikkelingen die de afgelopen jaren enorm veel aandacht krijgt is de toepassing van Artificial Intelligence. De nieuwe tools schieten als paddenstoelen uit de grond, en veel organisaties willen er mee aan de slag, maar weten vaak niet goed hoe het werkt en waar ze de tools het beste kunnen inzetten om zoveel mogelijk waarde te leveren.

Na de presentatie van Bernardo Nunes van Growth Tribe ben je bekend met de basisbeginselen van AI en ken je de toepassingen en waarde van een aantal interessante tools voor online optimalisatie.

Roundtable sessies met optimalisatie experts uit allerlei verschillende organisaties

Er zit enorm veel kennis verscholen in ons netwerk en ons doel bij Online Dialogue is altijd al om deze kennis zo veel mogelijk met elkaar te delen. Naast AI zijn er nog veel meer ontwikkelingen in de markt waarbij het interessant is om te kijken hoe en waar we onze kennis kunnen delen en toepassen.

Tijdens het tweede deel van de DiDo wordt iedereen uitgenodigd om discussie-groepjes te vormen en onder het genot van een drankje jullie kennis, meningen en ervaringen te delen.

Online Dialogue zorgt voor een paar goede stellingen, maar ze vragen ook jullie om input! Waar ben jij mee bezig in je werk en waarover zou je eens goed willen discussiëren met vakgenoten?

Het programma van de 31e Dialogue Donderdag

  • 14.00 – 14.30 uur Ontvangst / zaal open
  • 14.30 – 14.35 uur Welkom en introductie
  • 14.35 – 15.15 uur AI door Growth Tribe [presentatie in het Engels]
  • 15.15 – 15.45 uur pauze
  • 15.45 – 17.15 uur Round Table sessies
  • 17.15 – 18.30 uur Borrel in de CRO Bierstube

De locatie

De 31e DiDo vindt plaats bij Online Dialogue op kantoor in bedrijvengebouw ‘La Vie’: Sint Jacobsstraat 31 in Utrecht. Op loopafstand van het centraal station, naast de Bijenkorf en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt (bijvoorbeeld in de parkeergarage van La Vie).

De voertaal op deze DiDo is Nederlands, alleen de presentatie van Growth Tribe is in het Engels.

Daar wil ik bij zijn!

Let op, tijdens een DiDo is er plaats voor maximaal 50 mensen. Er wordt voorrang verleent aan managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. “Bureau-mensen”, ZZP-ers en vendors zijn welkom op de DDTT events.

Meld je hier aan voor de 31e Dialogue Donderdag

Weet je niet goed wat de DiDo is en wat je kunt verwachten? Lees de samenvatting van de 30e Dialogue Donderdag en bekijk het onderstaande filmpje voor een impressie.