culture of experimentation

11 april 2019: Emerce Conversion (+ win een vrijkaart!)

Emerce Conversion 2019 levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices.

Wil jij kans maken op een gratis entreekaart? Vul dan simpelweg het formulier in. Meedoen kan tot vrijdag 22 maart. We maken de winnaar op 25 maart bekend.

 

De loting is helaas gesloten – Lars Harmsen heeft de vrijkaart gewonnen

Conversie optimalisatie is dagelijkse kost voor je. Maar hoe zorg je dat je in de spot on kennis hebt om je campagne te boosten? En: hoe ga je oogsten? Je hoort het op Emerce Conversion.

Sprekers

Emerce Conversion is een congres met de meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage. Een compleet overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Ideaal voor iedereen die verkopen uit het online kanaal wil stimuleren!

emerce conversion 2019

Bekijk hier het volledige sprekersprogramma.

€100,- korting voor jou als lezer!

Kortom: sessies vol concrete tips en learnings die jou in één dag volledig up-to-date brengen op het gebied van conversie optimalisatie. Meld je vandaag nog aan via deze link en krijg €100,- korting op je ticket (kaartsoort: regular ticket).