Emerce Conversion op 10 april in Amsterdam (+vrijkaarten!)

Nog maar iets meer dan een week en dan staat Pakhuis de Zwijger in Amsterdam weer volledig in het teken van Emerce Conversion, dit jaar op donderdag 10 april.

Emerce Conversion: betere Conversie in één dag!

Emerce Conversion levert in één dag volop nieuwe inzichten om de conversie op je site te optimaliseren. It is all about results!

Vergroot de omzet, aantal downloads of aanvragen. Hoe gaan bezoekers effectiever over naar keuze en actie? En wat zijn de verbeterslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar?

Experts op de deelgebieden en ervaren collega online professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. Kortom: in één dag een volledige onderdompeling op het gebied van conversie optimalisatie.

Hoogtepunten uit het programma

Het programma start om 9.30 uur en sluit om 17.15 uur af met een netwerkborrel.

Peter Hamilton start de presentaties met “The New Mobile Commerce”. Peter  duikt in de ROI van apps, de ultieme check out, marketing kansen, advertentie platformen als Facebook of Google en publishing netwerken. Om half elf gaan de parallel-sessies van start, waar ondermeer Rianne Jacobs van Kwikfit komt vertellen over hoe een vernieuwde SEA-strategie tot betere ROI leidt, iContact’s John Hayes vertelt over het “vliegwieleffect” van content marketing en Mark van Leest  uitleg geeft over de CRM-strategie van Ajax: van stadionbezoeker tot online fan.

In het middagprogramma vertelt Thijs de Valk van Yoast over de psychologie achter conversie, legt Frans Welling van webpower uitlegt over het verhogen van conversie door relevantie en geeft Lukas Vermeer een presentatie over Bandit Algorithms voor Beginners. Kortom, ook dit jaar is er weer genoeg te leren en te beleven op Emerce Conversion.

Bekijk het volledige programma.

Verloting & korting

Alle lezers van webanalisten.nl kunnen gebruik maken van een korting van 50 euro op de entreeprijs, door de kortingscode “CONV50WAAW” te gebruiken bij je inschrijving.

Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting.
Meedoen kan tot vrijdag 4 april, 13:30.

Reacties (5)

Reacties zijn gesloten.