Emerce Performance op 21 november in Amsterdam (+vrijkaarten!)

Internationale topexperts Chris Johnson en Christopher Steiner naar Emerce Performance – 21 november in Amsterdam

Chris Johnson, Content Director bij PerformanceIN, het grootste affiliate nieuws & resource portal van de UK, komt naar Nederland om op 21 november tijdens Emerce Performance een visionaire presentatie te geven over de wereldwijde toekomstontwikkelingen van affiliate marketing. Welke recente ontwikkelingen en innovaties spelen er en wat brengt de toekomst? Welke tools en technologieën mogen niet gemist worden?

emerceperformance2012-logo

Nog drie weken tot dit jaarlijkse Emerce event rond data driven online advertising. Deze update voor onliners die dieper in willen geaan op tactieken om het rendement van digital advertising te verbeteren, wordt op 21 november voor het vierde achtereenvolgende jaar door Emerce gehouden bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Via sessies, debatten, cases en workshops biedt deze dag verdieping in de onderwerpen affiliate marketing, display advertising, automated trading, programmatic buying, search, vergelijkers en meer.

Hoogtepunten

Naast Chris Johnson komt ook Christopher Steiner, ingenieur en auteur van onder andere ‘Automate This: how algorithms came to rule our world’, spreken op Performance.

Automatisering en algoritmes zijn overal in de samenleving prominent ‘aanwezig’. Niet mensen maar algoritmes maken de beste analyses bij de CIA van ons brein en geheugen. Christopher Steiner vertelt hoe we de technologie, statistieken en big data resultaten moeten omarmen.

Andere sprekers op Performance zijn onder andere Jeroen Brouwer van Tweakers, Jonathan Beeston van Adobe, Stefan van den Berg, Lexa, Jochem Vroom van Imbull, Goswijn Thijssen van Google en Maurice Coulier van Kieskeurig.nl.

Van circa 09.30-17.30 uur staan zo’n 25 experts en collega’s klaar om hun kennis en ervaring te delen met het publiek.

Inschrijven met korting & verloting

Als mediapartner van Performance mogen wij onze abonnees € 50,- korting bieden. Geef bij het inschrijven de code PERF25WEBA op en je betaalt slechts € 345,-.

Inschrijven kan op www.emerce.nl/performance.

Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting.
Meedoen kan tot woensdag 13 november, 15:00.