Event: Website Conversie Optimalisatie Congres +verloting

Elk jaar organiseert Congres.nl Webmarketing Congressen. Het eerstvolgende congres is op 3 november 2011 van 13:30 tot 17:30 uur in Doorwerth. Aansluitend is er een borrel tot 19:00 uur met hapjes en de gelegenheid met de aanwezige experts in contact te komen. Het thema is Website Conversie Optimalisatie en wij verloten 2 entree kaarten!

Aartjan van Erkel en Ton Wesseling, bekende auteurs hier op Webanalisten.nl, zijn spreker tijdens dit congres. Daarom verloten we 2 maal een entreebewijs t.w.v. € 295,-. Je neemt deel aan de verloting door een account op webanalisten.nl aan te maken en daarna te reageren op dit artikel via de reactiemogelijkheid. Je hebt tot 12 oktober de tijd om te reageren.

Thema: Website Conversie Optimalisatie

Website Optimalisatie is het begin van online succes. Bij veel eigenaren van een website is er nog veel te weinig aandacht voor conversie optimalisatie. De vraag is: hoe worden de bezoekers op je website je klanten? Wat is er nodig om vertrouwen uit te stralen en je site optimaal vorm te geven. Er zijn talrijke boeken geschreven over Website Conversie Optimalisatie en niet voor niks. Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van de online klant en aandacht te besteden aan je website kun je enorme conversie verhogingen behalen. Tientallen procenten en meer zijn geen uitzondering. Tijdens het congres krijg je, buiten belangrijke inzichten, ook vele praktische voorbeelden gepresenteerd.

Sprekers

Aartjan van Erkel is schrijver van het boek Verleiden op het Internet. Aartjen is een autoriteit op het gebied van verleiden. Je website wordt onweerstaanbaar en je krijgt te horen hoe je dit kunt bewerkstelligen. Elke congresbezoeker krijgt een gesigneerd examplaar van het boek met daarbij 10 nieuwe onweerstaanbare tips.

Ton Wesseling is een zeer ervaren conversie specialist en laat je 20 conversie praktijk voorbeelden zien. Hoe moet het wel hoe moet het niet? Ontdek de enorme winsten in conversieverhoging die je kunt behalen! Ton is autoriteit op het gebied van analytics en rendement, initiator van Online Dialogue en hij schrijft een maandelijkse conversie rubriek in Emerce Magazine.

Programma & locatie

Het programma van het Website Conversie Optimalisatie Congres is de moeite waard op af te reizen naar Golden Tulip Arnhem-Doorwerth – De parel van de Veluwe.

De kosten voor dit congres bedragen € 295,- (excl. btw). Meer informatie vind je op WCOCongres.nl.

Verloting

Lezers van webanalisten.nl maken kans op een gratis entreekaart. We verloten twee kaarten ter waarde van € 295,-.

Hoe doe je mee? Maak hier een gratis webanalisten.nl account aan (hoeft natuurlijk niet als je dat al hebt…) en plaats daarna heel simpel een willekeurige reactie onder dit bericht. Donderdag 13 oktober om 10.00 uur kiezen we de winnaars door op dat moment random te loten.

Reacties (34)

Reacties zijn gesloten.