Feest! 5 jaar Webanalisten.nl + MeasureBowling (6/6/2013)

Webanalisten.nl wordt 5 jaar en dat moet gevierd worden! Dit doen we door het Nederlandse deel van MeasureBowling Europe te organiseren.

Dubbel feest dus! Noteer daarom in je agenda: 6 juni 2013, 19:30 – 23:00, Mitland Bowling Utrecht (locatie op google maps, gratis parkeren en 18 min vanaf Utrecht CS), 5 jaar Webanalisten.nl + MeasureBowling.

Ga nu direct naar de inschrijf website om 6 juni 2013 bij ons feest te zijn.

Webanalisten.nl wordt 5 jaar

Op 29 mei 2008, tijdens het tweede Webanalytics Congres, lanceerden we Webanalisten.nl. Onze toegevoegde waarde voor de professionalisering van de analytics branche in Nederland zagen we in kennisdeling. Inhoudelijke ervaringen en nieuwe ontwikkelingen over dit mooie vak met elkaar delen en daardoor verder groeien.

MeasureBowling Europe

MeasureBowling is ontstaan vanuit de Measurecamp unconference meetings in London. Na een goed congres volgde steevast een bowling avond. Geen duur betaald congres om elkaar te zien en kennis te delen, maar gewoon een leuke bijeenkomst met bier, bitterballen en bowling en vooral veel goede gesprekken over ons vak.

Na twee events in Londen is het nu de beurt aan heel Europa. Steden die naast Utrecht al meedoen op 6 juni 2013 zijn: Berlijn, Dublin, Edinburg, Lille, Londen, Madrid, Parijs en Warschau. Beelden en intelligente teksten worden onderling gedeeld via Twitter en de hashtag #measurebowling.

Voor wie / aanmelden

Ben je werkzaam in het analytics en conversie optimalisatie vakgebied en heb je zin om te komen? Meld je dan vooral aan! Je hoeft overigens niet te bowlen… We vragen wel een verjaardagsbijdrage van 5 euro voor drankjes, hapjes en bowlingbanen. Deze kosten zijn zo laag met dank aan onze sponsors!

Er is beperkt plek (80 plaatsen op dit moment), wees er dus snel bij!

Inschrijfpagina 5 jaar webanalisten / Measurebowling Utrecht 6 juni 2013

Premium sponsors

√ Rabobank IKS (internet klant & service)
√ Adobe Nederland (marketing cloud)

Rabobank Adobe

Side sponsors

√ SiteSpect (A/B & MV testing)
√ MOA (profgroep analytics)

SiteSpect MOA