Google Analytics User Conference 2016 op 12 en 13 april in Amsterdam (+korting & vrijkaarten)

Op dinsdag 12 en woensdag 13 april wordt voor het zevende jaar de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. De organisatie is weer in handen van 13 Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP’s) in samenwerking met Google.

Een actueel  en inspirerend programma, verspreid over twee dagen, een studiedag (Training Day) op de eerste dag en een congresdag daaropvolgend (Conference Day).Logo GAUC 2016_220x148

Training Day

De Training Day is voor mensen die een dag ‘hands-on’ praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP’s en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes met trainingen van ruim 1,5 uur (per deelnemer is een laptop beschikbaar). Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced.

Conference Day

De Conference Day wordt geopend door keynote spreker Jeff Sauer, oprichter van Jeffalytics. Na de pauze spreekt Daniel Waisberg, Google Advocate, en de dag wordt afgesloten door Yehoshua Coren, oprichter van Analytics Ninja. Er zijn daarnaast 3 rondes met Master Classes, die worden gegeven door experts van de GACP’s. Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel voor Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics. Kijk op www.gauc.nl voor alle onderwerpen. Deze congresdag is geschikt voor (online)Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de MKB-ers.

Inschrijven

Schrijf  je nu in voor de Google Analytics User Conference! Relaties van webanalisten.nl ontvangen een korting van €150 en kunnen met de kortingscode 64WASG16 voor slechts €440 per persoon een kaartje kopen voor de Training Day of voor €340 per persoon voor de Conference Day. De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt, je betaalt dan slechts €780 per persoon.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kan via www.gauc.nl

Verloting vrijkaarten

Vanuit Webanalisten verloten we twee vrijkaarten voor de Google Analytics User Conference. Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting.
Meedoen kan tot donderdag 31 maart, 13:30.