Google Analytics Users Conference op 26 & 27 maart in Amsterdam (+vrijkaarten!)

De vijfde editie van de Google Analytics Users Conference wordt op dinsdag 26 & woensdag 27 maart in Amsterdam gehouden! Samen met Google en Google Nederland organiseren de Nederlandse Google Analytics Certified Partners wederom een tweedaags congres. Deze editie richt zich op de laatste trends zoals universal analytics, social analytics en mobile analytics. Als je het maximale uit Google Analytics wilt halen, mag je dit evenement niet missen!

Vijfde editie van de Google Analytics User Conference 2013

Wanneer:    dinsdag 26 maart – Training Day
                            woensdag 27 maart – Conference Day
Waar:              de Meervaart – Amsterdam

Op de Training Day (26 maart) zie je wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Perfect voor bureaus, MKB-ers en communicatieprofessionals. Deze dag richt meer zich op gebruikers die Google Analytics minder intensief gebruiken dan analisten, maar er wel meer uit willen halen. Leer je campagnes te optimaliseren met Google Analytics tijdens één van de diverse workshops. Ook kan je jouw site tijdens een van de clinics door GACP consultants laten toetsen.

De Conference Day (27 maart) gaat meer de diepte in, gericht op intensieve gebruikers, zoals business- & webanalisten en marketeers. De Google keynote spreker geeft de laatste stand van zaken en de Nederlandse Google Analytics Certified Partners belichten de uitgebreide en meest geavanceerde mogelijkheden in verschillende ‘master classes’. Ze geven je een kijkje in de nabije toekomst van digital analytics, bespreken de belangrijkste trends en het belang van Universal Analytics.

Verloting & korting

Alle lezers van webanalisten.nl kunnen gebruik maken van een korting van 150 euro (voor elke dag) op de entreeprijs, door de kortingscode “GL13WEBG” te gebruiken bij je inschrijving.

Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting Meedoen kan tot maandag 11 maart, 15:00.

Wil je zeker zijn van een kaartje, maar toch meedoen met de verloting? Geen probleem! Als je nu al je kaartjes koopt en je blijk straks de winnaar te zijn, zal de organisatie van de Google Analytics Users Conference je reeds gekochte kaartjes restitueren.*

* Dit geldt alleen voor kaarten die met onze kortingscode gekocht worden. Kaarten die reeds gekocht zijn kunnen niet meer gerestitueerd worden.

Reacties (2)

  1. arno@onlinemarketinglounge.nl'

    Excuus, de actiecode was niet geactiveerd in ons systeem – dit is aangepast na melding. We zien jullie graag 26 en/of 27 maart!

Reacties zijn gesloten.