Gratis conversie optimalisatie: kies nu met wie we gaan samenwerken!

Wie gaat er winnen?Eerder deze maand zijn wij begonnen met de zoektocht naar een website die op een transparante manier wil meewerken aan conversie optimalisatie. Een website die we met alle bloggers en lezers van webanalisten.nl gaan optimaliseren en waarbij we de resultaten van de testen die we uitvoeren hier gaan delen. Conversie verbetering en PR voor de website die we uitkiezen en veel praktijkinformatie voor ons. In plaats van theoretisch erover praten nu eens in de praktijk uitzoeken wat wel werkt en wat niet.

Uit de oproep zijn uiteindelijk 5 aanbiedingen gekomen waaruit nu een keuze moet worden gemaakt. Niet elke aanbod voldoet exact aan de initiële vraag (for the record: kindamuzik.net en gratisadviseurs.nl voldoen hier wel aan!) en ook hebben we nog niet van elk aanbod de volledige bevestiging over kunnen voldoen aan onze eisen (naast de bezoeklimiet) binnen. Ik wil echter nu een voorkeur gaan uitspreken vanuit webanalisten.nl, zodat voor mijn zomervakantie alles geregeld is. Eind augustus kunnen we dan in volle vaart aan de gang met een reeks mooie praktijkartikelen!

Geïnteresseerde websites:

  • En.nl: nieuws, volkskrant, doel: kunnen vinden wat men zoekt, zoveel mogelijk nieuws lezen (aantal artikelen / paginaverblijf), uiteindelijke gevolg: meer terugkerend bezoek (rss abonnees, nieuwsbrief, sitebezoek), nadeel is dat er nog niet genoeg bezoekers zijn om goed te kunnen testen.
  • Alamo.nl: nog geen officiele bevestiging of de eigenaar mee wil doen, maar doel is de verhoging conversie, niet duidelijk hoeveel bezoek de website heeft.
  • Kindamuzik.net: online muziek nieuws platform, zelfde doelen als en.nl, maar ook met optimalisatie google adsense inkomsten.
  • Gratisadviseurs.nl: adviseurs geven gratis advies op antwoorden van mensen, doel: bij hetzelfde bezoek: meer vragen, meer aanmeldingen als adviseur, meer email registratie en meer advertentie aanmeldingen).
  • Marketingfacts.nl: conversie optimalisatie cursussen en jaarboek.

Via Yourfreepoll een poll aangemaakt waarbij je je voorkeur kunt uitspreken voor 1 of meerdere websites. Op welk project zou jij nu wel eens je creatieve gedachten de vrije loop willen laten gaan?

update 25 juli:
De competitie is voorbij:

Uitslag poll:

En.nl – nieuws website – 4.8% – 13 stemmen
Alamo.nl – autoverhuur – 4.8% – 13 stemmen
Kindamuzik.net – 29.9% – 81 stemmen
Gratisadviseurs.nl – 48.7% – 132 stemmen
Marketingfacts.nl jaarboek / curssussen – 11.8% – 32 stemmen
——————————————————————————–
Total Votes: 271
Total Voters: 266
——————————————————————————–
Felicitaties voor gratisadviseurs.nl!

Reacties (15)

Reacties zijn gesloten.