Gratis hulp bij het optimaliseren van jouw website conversie!

Samen werkenIets nieuws, iets anders, iets leuks. Voor webanalisten.nl zijn we op zoek naar een website met aanzienlijk wat bezoek, waar een handige online marketeer in dienst is die op zoek is naar meer conversie (en PR) voor zijn website. Nieuwe initiatieven en transparantie schrikken je niet af en je kunt loslaten…

Om daadwerkelijk goed te kunnen testen welke theoretische stellingen in de praktijk nu echt geld opleveren zouden we hier graag regelmatig optimalisatie testen uitvoeren op een vaste voorbeeld website. Een stelling neerzetten, aangegeven hoe wat waar te veranderen en dan met input van de lezers uittesten wat de gevolgen zijn en deze bevindingen delen. De tools zullen worden verzorgd door webanalisten.nl (naast de bestaande tools van de website waarmee we dan samenwerken natuurlijk) en de ideeën komen hier vandaan. Vanuit de andere kant verwachten we alleen committment voor een bepaalde tijd met een redelijke snelheid in het uitvoeren van testen / aanpassingen en bereidheid tot het delen van bezoek en conversiecijfers.

Hierbij een lijst met opsomming wat heb je nodig / wat investeer je en wat krijg je terug:

  • Jij hebt: een website met minimaal 50.000 bezoekers per maand.
  • Jij hebt: een doel / focus: duidelijk wat je wilt bereiken met je website / wat je bezoekers zouden moeten doen (zodat we weten waarvoor we moeten optimaliseren).
  • Jij hebt: iemand die redelijk snel content voor de website kan genereren en aanpassingen doorvoeren
  • Jij hebt: geen bezwaar tegen het feit dat bezoekersaantallen en conversie informatie over je website hier wordt gedeeld
  • Jij krijgt: meer inzicht in gedrag van bezoekers aan jouw website
  • Jij krijgt: een website met een betere conversie (en daardoor (in)direct meer omzet!)
  • Jij krijgt: een goede push om in de toekomst gefocussed te blijven werken aan verbetering
  • Jij krijgt: veel online aandacht en daardoor meer bekendheid voor jouw website

Wie heeft interesse of tips voor bedrijven die interesse zouden hebben? Reacties in de comments hieronder! Bij meerdere mogelijke keuzes zullen we een stemming gaan houden onder de lezers. Zelf hebben we wat voorkeur voor een ecommerce site, maar ook portals, nieuwssites / blogs en communities zijn prima te optimaliseren. Onze insteek is om gedurende in ieder geval 4 tot 6 maanden met elkaar te gaan samenwerken. Inschrijven tot uiterlijk donderdag 17 juli 13.00!

update 17 juli: de inschrijving is gesloten. Comment nummer 12 hieronder geeft samengevat de 4 aangemelde websites!
update 21 juli: maak hier je keuze uit de (nu) 5 aanbiedingen.

Reacties (14)

Reacties zijn gesloten.