Measure Bowling

Measure Bowling 2018 heeft een Nederlandse winnaar!

Afgelopen donderdag was het weer tijd om te bowlen! Via onze Webanalisten Meetup groep hadden zich zo’n 50 webanalytics en optimalisatie specialisten aangemeld.

MeasureBowling

Measure Bowling is niets meer en niets minder dan een gezellige avond bowlen, drinken, snacken en kletsen met vakidioten onder elkaar. Puur voor de lol. Hoewel…. voor sommigen ging het er nog behoorlijk serieus aan toe. En dat zorgde ervoor dat Nederland er vandoor ging met de hoogste score wereldwijd! Er deden meer dan 500 mensen uit 27 landen mee aan deze internationale competitie en Mesut Karaman heeft in Utrecht met zijn score van 189 de meeste kegels omgegooid. Gefeliciteerd Mesut! En in de top 10 staan nog twee Nederlanders; ook Max Tijdeman (3e) en Daniël Markus (7e) gefeliciteerd!

MBhighscores

Dit was alweer de 10e editie van MeasureBowling en Nederland is al sinds de eerste editie enthousiaste deelnemer. De opkomst is al jaren nergens zo hoog als in ons kikkerlandje.

Wil je ook eens aanwezig zijn bij een van onze Webanalisten events? Meld je dan aan bij onze Meetup groep zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Ons eerstvolgende event is Conversion Hotel. Dat wil je niet missen!

Sponsors

MeasureBowling 2018 werd mede mogelijk gemaakt door:

Webanalisten.nl: Nederlandse content community over analytics & optimization

Online Dialogue: Data en psychologie gedreven optimalisatie.

Smart Notifications: Automatically turn visitors into buyers with persuasive messages on your website.