MeasureBowling Utrecht

Measure Bowling Utrecht, 8 juni

Measure Bowling UtrechtDe mensen die er eerdere jaren bij waren, kunnen zich de vorige edities ongetwijfeld nog herinneren! Eens per jaar trekken we de bowlingschoenen uit de kast en kegelen we de pinnen van de baan. Dit doen we tijdens MeasureBowling Utrecht, het Nederlandse deel van MeasureBowling Europe.

Bier, bowling en bitterballen

De vorige edities waren een groot succes en daarom doen we het nog een keer en wel op donderdag 8 juni (de deuren gaan open om 19.30 uur) in het centrum van Utrecht.

Noteer daarom in je agenda:

Datum: donderdag 8 juni 2017

Tijd: 19:30 – 23:00 uur

Locatie: Bison Bowling Utrecht (locatie op Google Maps, bijna ín Utrecht CS!).

Ga nu direct naar de inschrijf website om er 8 juni 2017 bij te zijn.

Measure Bowling Utrecht

Over: MeasureBowling Europe

MeasureBowling is ontstaan vanuit de Measurecamp unconference meetings in London. Na een goed congres volgde steevast een bowlingavond. Geen duur betaald congres om elkaar te zien en kennis te delen, maar gewoon een leuke bijeenkomst met bier, bitterballen en bowling en vooral veel goede gesprekken over ons vak.

MeasureBowling is nu wereldwijd en de (alweer) negende editie keert terug op donderdag 8 juni, 2017 met nu al meer dan 25 steden! Naast Europese steden als Utrecht, Barcelona, Parijs, Moskou, Praag, Wenen, Berlijn, Keulen, Londen en Dublin hebben dit jaar ook Shanghai in China en New York, San Francisco en Los Angeles in de US zich aangemeld.

Voor wie / aanmelden

Ben je werkzaam in het analytics en conversie-optimalisatie vakgebied en heb je zin om te komen? Meld je dan vooral aan! Deelname kost 15 euro voor drankjes, hapjes en bowlen. Dat is weinig geld voor een avond met interessante mensen, bier, bowling en bitterballen. Overigens: je hoeft niet te bowlen, alleen rondhangen aan de bar mag ook.

Er is maar beperkt plek dus wees er snel bij!

Inschrijfpagina Measurebowling Utrecht 8 juni 2017

Sponsors

Deze MeasureBowling wordt mogelijk maar door:

AB Tasty: A/B-testing, Bandits en Personalisatie oplossingen.

Webanalisten.nl: Nederlandse content community over analytics & optimization