Nieuw: Digital Data Tips Tuesday – A’dam 6 mei 2014

Al enige tijd missen we in Nederland een regelmatig samenzijn van digitale specialisten die werken vanuit gedragsdata. De Webanalytics Wednesdays zijn een stille dood gestorven en Measurebowling is eens per jaar eigenlijk wel genoeg.

We zien elkaar wel op de geijkte congressen, maar realiseren ons steeds weer dat we uit een paar presentaties nog wel wat waarde halen, maar dat de waarde vooral ook komt uit de gesprekken die onderling plaatsvinden… Dat kan anders!

Digital Data Tips Tuesday
6 mei 2014 – namiddag
Restaurant Dauphine Amsterdam

fd_auditorium

Webtrekk-LogoMet dank aan hoofdsponsor Webtrekk gaat Webanalisten.nl vanaf 6 mei 2014 de Digital Data Tips Tuesday organiseren in Amsterdam:

  • Geconcentreerde, maar sterke inhoud
  • 2 tot 3 expert sprekers, totale duur max. 90 minuten
  • Start sessies 15:45, einde sessies 17:15
  • Ruimte voor ontmoetingen vooraf en achteraf
  • Deur open 15:00, einde borrel 18:30

We hebben ruimte voor in ieder geval 100 specialisten. We bieden de kaarten aan in clusters, om zo een goede spreiding te houden tussen opdrachtgevers, freelancers, bureaus en software leveranciers. Maximaal 2 personen per bedrijf. Software leveranciers betalen 50 euro entree – de overigen mogen met dank aan sponsoring dit keer gratis naar binnen!

Het thema op 6 mei: Tag Management

Sprekers maken we binnenkort bekend op webanalisten.nl. We zorgen voor een goede spreiding tussen theoretische experts en praktijkgebruikers. De voertaal is, mede door internationale sprekers, Engels.

Wil jij op de hoogte blijven van het event? Schrijf je dan nu in voor onze analytics & optimization meetup group en blijf webanalisten.nl in de gaten houden, via website, ons twitter account en/of onze facebookpagina.

Voorrang voor iedereen die lid is van: onze email nieuwsbrief!
Daar sturen we binnenkort als eerste de inschrijflink heen 🙂

ook dank aan de andere sponsors:
optimizely_200
relay42_200

Reacties (3)

Reacties zijn gesloten.