Onderzoek: status online analytics in Nederland 2010

About AnalyticsAboutAnalytics.com is de website die vorig jaar bij de lancering redelijk wat aandacht kreeg van de bekende online marketing platformen. De opzet van het platform was om webanalytics software marktaandelen in kaart te brengen. Op de achtergrond is ondertussen hard gewerkt aan de uitbreiding van het bestaande platform naar aboutanalytics 2.0. Een website waar je onafhankelijke informatie kunt vinden over alle soorten online analytics pakketten, kunt zien welke website welk pakket gebruikt en zelf kunt uitvinden welk pakket het beste past bij jouw wensen.

Vendor panel op het webanalytics congres

Het nieuwe platform lanceert op het webanalyticscongres op 2 juni 2010 waar mede oprichter Taco Potze namens AboutAnalytics een “vendor panel” zal leiden dat bestaat uit de bekende online analytics software leveranciers zoals Omniture/Adobe, WebTrends en Nedstat. De input voor de discussies in dit panel zal komen vanuit een jaarlijks te houden enquête die op dit moment live staat op de website.

Online analytics marktonderzoek

In samenwerking met de Universiteit Twente is een enquête ontworpen om de status van online analytics in Nederland in kaart te brengen. Hierbij willen we iedereen uitnodigen die een website heeft de enquête in te vullen!

Onder de deelnemers aan de enquête worden 2 entree kaarten verloot voor het webanalytics congres op 2 juni.

De 1e resultaten van het onderzoek zullen ook op het congres worden gepresenteerd. Verdere publicatie volgt hier op webanalisten.nl en in vakblad Twinkle.

Bezoek nu de About Analytics website of start direct de enquête

Reacties (10)

Reacties zijn gesloten.