Search Engine Strategies 2010 partner verloting!

SES Amsterdam 2010Op 17 en 18 maart 2010 wordt in Amsterdam de 2e Search Engine Strategies gehouden. Deze 2 dagen staan weer volledig in het teken van gevonden worden op internet en daar rendement uit halen. Alle belangrijke spelers in de Nederlandse search markt zijn vertegenwoodigt op deze 2 dagen in Hotel Krasnapolsky en naast dat zij en hun klanten op het podium staan, zijn er ook dit jaar weer een aantal interessante buitenlandse sprekers waaronder Bill Hunt en Dixon Jones.

Mediapartner, kaartverloting en korting

Webanalisten.nl is net zoals vorig jaar mediapartner van het congres en zal met bloggers aanwezig zijn om de analyse en conversie krenten uit alle informatie te vissen. 17 maart is de workshopdag en 18 maart de congresdag. Voor beide dagen mogen wij onder onze lezers 1 entreekaart verloten. Ook net zoals vorig jaar hoef je hier onder dit bericht alleen maar een reactie achter te laten, waarbij je dan wel moet aangeven of je de workshop kaart wilt winnen of de congreskaart! Tevens ontvangen alle mensen die een reactie achterlaten na afloop van de verloting een email met een kortingscode van 100 euro op de normale entree!

Hoe en wanneer kiezen we de winnaars?

De winnaars worden gekozen op woensdagochtend 10 maart om 11.00 door de cijfers van de AEX index op dat moment (volgens teletekst) bij elkaar op te tellen en met 5 te vermenigvuldigen (333,22 = 3+3+3+2+2 = 13 * 5 = 65) en dan bovenaan de reacties te beginnen (apart voor workshop en apart voor het congres) en eventueel onderaan aangekomen, bovenaan weer beginnen. Voordat we gaan tellen ontdubbelen we eerst de reacties. Je eerste reactie telt. Niet deelnemende reacties slaan we over. Succes en wie weet tot volgende week!

Reacties (47)

Reacties zijn gesloten.