Tim Ash, Justin Rondeau en Stéphane Hamel naar Nederland (win kaarten!)

6 internationale online conversie (analytics, ux, persuasion, management) specialisten komen naar Nederland voor de Online Dialogue Days. Jij kunt kaarten winnen door de verloting hier op webanalisten.nl!

odd_speakers

Donderdag 11 september 2014 – congresdag

Op Kasteel de Haar in Haarzuilens word je vanaf 12.00, samen met het selecte gezelschap van 100 andere gasten, ontvangen met een lunch. Het middagprogramma bestaat uit 4 keynotes:

  • John Ekman uit Zweden, oprichter van Conversionista!, vertelt over rendement uit content marketing
  • Justin Rondeau uit de VS, editor-in-chief van WhichTestWon, laat zien wat de trends zijn binnen de A/B-testen die hij allemaal te zien krijgt
  • Andre Morys uit Duitsland, oprichter van Web-Arts, deelt zijn visie over waarom Zalando het verschil maakt
  • Stéphane Hamel uit Canada, ontwerper van het Online Analytics Maturity model, laat de stappen zien naar data driven online succes

Na een lange netwerk break met een rondleiding door het kasteel en een uitgebreid walking dinner bij Kasteel de Haar gaat het avondprogramma in de voormalige kasteelkerk verder met nog 2 keynotes:

  • Nathalie Nahai uit Engeland, auteur van “The Webs of Influence”, vertelt over het toepassen van pyschologie in webontwerp
  • Tim Ash uit de VS, auteur van “Landing Page Optimization” gaat als slotkeynote op “conversion mythbusting” tour – wat zijn fabels en wat werkt echt?

Vrijdag 12 september 2014 – workshopdag

Op het kantoor van Online Dialogue in Utrecht centrum vinden er op de tweede dag 2 lange workshops plaats. In de ochtend geeft Tim Ash een “Landing Page Optimization Introduction” workshop van 3 uur. Na een uitgebreide lunch volgt Stéphane Hamel met een workshop van 3 uur over het toepassen van het Online Analytics Maturity Model in jouw organisatie. We sluiten af met een gezamenlijke netwerkborrel.

Verloting

Er worden 2 kaarten verloot onder webanalisten.nl lezers: 1 voor de congresdag en 1 voor de workshopdag. Voor beide dagen geldt: als tegenpresentatie ontvangen we graag voor webanalisten.nl een samenvatting van de betreffende Online Dialogue Days dag. Hoe kun je winnen? Reageer onder dit artikel in de reacties met die ene conversie vraag die eigenlijk aan al deze sprekers moet worden gesteld.

Op 21 augustus 16:00 kiezen we de winnaars. Alle deelnemers ontvangen dan ook per email een kortingscode voor de Online Dialogue Days congreskaarten, mits ze nog beschikbaar zijn!

Reacties (20)

Reacties zijn gesloten.