Training online verkoopsucces: win nu een ticket in 24-uurs twitter-actie

Vandaag verloten we exclusief op webanalisten.nl in een bliksemactie 1 toegangsbewijs t.w.v. 797 euro voor de nieuwe training Online verkoopsucces, door bestseller auteur Aartjan van Erkel. Om in aanmerking te komen voor de gratis toegang: ReTweet nu dit artikel, want na 24 uur trekken we een winnaar. De 24 uur is nu ingegaan en loopt tot dinsdag 17 april 15.00 uur.

Auteur van bestseller ‘Verleiden op internet’

Aartjan van Erkel is online copywriter, mede auteur op webanalisten.nl en auteur van de business-bestseller ‘Verleiden op internet – Hoe maak je een website onweerstaanbaar?’ (2011, uitgeverij Van Duuren Management, bijna 5.000 exemplaren verkocht). Verleiden op internet is het eerste boek over persuasive online copywriting in de Nederlandse taal. De auteur werkte jarenlang als conversie-copywriter voor Booking.com, Ditzo, Triodos Bank en ABN AMRO. Zijn blog Schrijven voor internet won de Dutch Small Business Blog Award.

Wat je leert in de training

‘Online verkoopsucces’ is een praktische training op 8 en 9 mei in NH Hotel Utrecht, speciaal gericht op internet-professionals en ondernemers. Je leert hoe je met slimme, direct uitvoerbare ingrepen het gedrag beïnvloedt van online klanten, zodat je conversie en omzet stijgen.

  • Beïnvloedingsprincipes uit de cognitieve psychologie voor op je website.
  • 7 dodelijke fouten waardoor je website nooit succesvol wordt.
  • Een salespagina – over je product of dienst – zó persuasief opbouwen dat je er alles mee kunt verkopen.
  • Quick wins: ter plekke je top-product, dienst of lead veel aantrekkelijker maken, door in elk stapje een verleidingsprincipe toe te voegen.
  • Verrassende manieren om een onweerstaanbare belofte te doen aan het reptielbrein, dat alle aankoopbeslissingen neemt.

Waarde: 797 euro (vroegboektarief)

Het vroegboektarief van 797 euro voor deze training is bijna afgelopen (t/m woensdag 18 april 2012). Een collega meenemen kost 297 euro. Voor inschrijven en tarieven zie de website van de training.

Retweet en win

Wil je de training ‘Online verkoopsucces’ gratis volgen, ReTweet dan nu dit artikel.

Gebruik deze button om direct te ReTweeten:

Op dinsdag 17 april om 15 uur trekken we de winnaar door heel simpel random te loten onder de ReTweeters! Uitslag direct onder dit artikel en via twitter.

Reacties (7)

Reacties zijn gesloten.