Vacature: KvK zoekt een webanalist

Kamer van Koophandel Nederland is op zoek naar een Webanalist voor minimaal 32 uur per week, standplaats Woerden.

Waar werk je?

KvK logoDe functie valt onder de afdeling Uitgeverij. De afdeling kenmerkt zich door een collegiale sfeer waarin samen wordt gewerkt aan het behalen van de gestelde doelen. Nauwe samenwerking met de andere afdelingen binnen de unit Verkoop & Marketing (Marketing, Productmanagement, Service Center en Verkoop) is daarbij van essentieel belang.

Wat ga je doen?

Als Web Analist ben je verantwoordelijk voor de monitoring en signalering van het online gedrag van bezoekers van de website kvk.nl, de community Hallo en mobiele toepassingen. Je versterkt onze klantkennis over deze bezoekers, maakt rapportages en analyses en adviseert en vertaalt dit naar verbeterpunten. Je maakt hierbij dagelijks gebruik van het analytics pakket van Google Analytics. Voor verbeteringen van de sites worden verschillende methodieken ingezet zoals AB testing en multivariate testing.

Je werkt nauw samen met het online marketingteam, kent de mogelijkheden van online marketing en je weet hoe je de bezoekersstromen van de verschillende websites moet analyseren en optimaliseren. Je hebt een uitgesproken mening over websites en ziet kansen om commerciële en dienstverlenende processen binnen websites te optimaliseren.

Wat heb je gedaan?

Je hebt uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met Google Analytics en andere webanalyse en test applicaties.
Daarnaast beschik je over de volgende functie-eisen:

  • Relevante HBO+/academische opleiding;
  • Ruime ervaring met het analyseren en interpreteren van web analytics (Google);
  • Ruime ervaring met het hanteren van nieuwe media;
  • Goede kennis van online communicatie, online (sociale) media en functionaliteiten;
  • Je bent een teamplayer en resultaatgericht;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met het werken met targets en kpi’s;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied.

Wat doen we voor jou?

Het betreft een veelzijdige functie in een werkveld dat volop in beweging is. We bieden je de kans als professional te groeien door ruimte te geven aan je initiatieven. De functie kent een marktconform salaris, welke afhankelijk is van je ervaring. Tevens beschikt de Kamer van Koophandel Nederland over een goed pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Tenslotte is het goed om te weten dat wij streven naar een optimale work-life balance voor elke werknemer.

Solliciteren?

Voor meer informatie over de KvK en/of om te solliciteren klik hier.

De PDF van de vacature kun je hier downloaden