Vacature: Nuon zoekt een webanalist

Ben jij de perfecte aanjager van Internet optimalisatie trajecten?

NuonNuon´s Customer Care Center (CCC) heeft een heldere ambitie: een internationale voortrekkersrol op het gebied van klantcontacten spelen. Bijzonder uitdagend, want wij zijn het primaire aanspreekpunt van ruim 2.5 miljoen klanten. Hoe kunnen we klantverwachtingen constant overtreffen? En hoe kunnen we de cost of service optimaliseren? Het zijn vragen die door de jonge keten Klant, Innovatie en Kwaliteit (KIK) worden onderzocht én beantwoord. Onze medewerkers zijn ´dedicated to optimization´ en sturen op performanceverbetering van de organisatie. Kun jij kanalen zoals telefonie, IVR en e-mail optimaliseren en onze projectmanagers pro-actief ondersteunen? KIK Internet Optimalisatie is op zoek naar een analytische, projectmatig en conceptueel sterke:

Webanalist (Arnhem/Amsterdam)

Vind je het leuk om aanjager te zijn van verbeteringsprojecten op het gebied van internet? En om daarnaast een belangrijke bijdrage te leveren aan het verhogen van de online sales, het verlagen van cost to serve en klanttevredenheid te verhogen? Wij zoeken een procesverbeteraar die business analyses uitvoert op het gebied van de verschillende onderdelen en functionaliteiten van de Nuon Sites en die initiator is van procesverbeteringen binnen het kanaal internet.

Wat ga je doen

 • Op basis van jouw analyses over het internet kanaal formuleer en initieer je optimalisatietrajecten op het gebied van o.a. Online Sales.
 • Je creëert pro-actief commitment voor jouw voorstellen en je bewaakt dat deze voorstellen worden uitgevoerd.
 • Je bent mede verantwoordelijk dat de vooraf afgesproken resultaten gerealiseerd worden en levert hiermee een actieve bijdrage aan het behalen van de Internet KPI´s.
 • Bovendien participeer je binnen multidisciplinaire projectteams en stel je diverse rapportages op die inzicht geven in de internet prestaties van Nuon.
 • Als analist bent een spin in het web voor iedereen die te maken heeft met Internet; operationele afdelingen, marketing & sales, IT en projectmanagement.
 • Je bent vanuit de cijfers, analyses en rapportages die je maakt een een adviseur voor het management en opdrachtgevers op het gebied van Internet processen.

Wat we van je verwachten

 • Je bent een stevige analist die procesomgevingen met speels gemak overziet en toekomstgericht kan optimaliseren.
 • Na jouw HBO of WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfskundige of economische richting, heb je minimaal twee jaar ervaring opgedaan met procesvebeteringsmethodieken en analyse methodieken waarbij je hebt bewezen accuraat en slagvaardig te opereren.
 • Je communiceert soepel op alle niveaus, kunt anderen overtuigen en belangen van stakeholders verenigen.
 • Je werkt planmatig, behoud je altijd het overzicht en kun je activiteiten goed coördineren – ook als de werkdruk stijgt.
 • Kennis van MS office is essentieel en ervaring met online webtools en affiniteit met Internet/ICT is een pre.
 • Ben jij adviesvaardig en trekt een klantgedreven setting je instinctief aan? Een afspraak is snel gemaakt!

Wat we je kunnen bieden

Het CCC biedt je een uitdagende, strategische positie in het hart van de energiesector. Je werkt binnen een klantgerichte organisatie die streeft naar operational excellence en kunt een wezenlijke bijdrage aan onze organisatiedoelstellingen leveren. Nuon is volgens Intermediair één van de beste werkgevers van Nederland en staat bekend om de prima arbeidsvoorwaarden, inclusief royale doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke trainingsprogramma´s. Je werkt met collega´s die een passie voor onze dienstverlening hebben en hebt veel contact met de business. Zo kun je jouw professionele horizon snel verbreden!

Iets voor jou? Neem voor meer informatie contact op met Linda van Delft (06-525 99 260) of solliciteer gewoon direct via: linda.van.delft@nuon.com.