Vacature: OmnicomMediaGroup zoekt Performance Marketeers

OMG logoOmnicomMediaGroup Nederland is een groep van full service media adviesbureau´s die, met ruim 140 medewerkers, aan lokale en internationale klanten diensten verleent op het gebied van communicatie- en mediastrategie, mediaplanning, -inkoop en -administratie. De groep maakt deel uit van Omnicom Group Inc., wereldwijd één van de grootste bureaunetwerken.

De afdeling Performance Based Advertising in Amstelveen is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van verrassende en effectieve campagnes op het gebied van Performance Based advertising in het algemeen en Search Engine Marketing, Affiliate marketing, AdExchanges en Email marketing in het bijzonder. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij enkele

Performance Marketeers (m/v)

De functie:

Wij zoeken collega´s op zowel junior- als senior niveau. Als senior Performance Marketeer interpreteer en vertaal je marketingcommunicatie vraagstukken naar een gepaste, geïntegreerde search marketing aanpak voor een bepaald klantenpakket. Je discussieert op marketing strategisch niveau met klanten/ bureaus/ collega´s over hun search strategie. Je inspireert en begeleidt inhoudelijk collega´s op het gebied van Keyword Advertising, SEM, Affiliate marketing en Email marketing. Je plant campagnes en monitort in hoeverre de campagnes aan de doelstellingen van de klant voldoen en stelt eventueel bij. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en lever je een (pro)actieve bijdrage aan new business. Je onderhoudt goede contacten met klanten, projectpartners en exploitanten. Uiteraard heb je ook veel contact met collega´s van andere afdelingen zoals bijvoorbeeld Research en Buying. Je zoekt continu naar mogelijkheden voor OmnicomMediaGroup om geïntegreerde search adviezen en aanverwante diensten te leveren en zorgt voor een substantiële bijdrage in de omzet en vergroting van de marge. De junior Performance Marketeer ondersteunt de senior collega´s op alle terreinen, waarbij de nadruk ligt op operationele werkzaamheden.

Jouw profiel:

Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van Search Engine Marketing en/of Online Marketing. Je bent gewend om op Universitair of HBO niveau te werken. Een pré is dat je Gekwalificeerd Google Advertising Professional bent. Je hebt ervaring met het managen van grote SEM campagnes. Je bent communicatief vaardig, bent resultaatgericht en denkt en handelt zeer markt- en klantgericht. Daarnaast heb je visie op en een grote passie voor het (online) mediavak.

Ons aanbod:

De functie van Performance Marketeer binnen Performance Based Advertising is een interessante fulltime functie die veel ruimte tot zelfontplooiing en ontwikkeling biedt. Je werkt in een jong team binnen een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door klantgerichtheid, creativiteit, resultaatgerichtheid en innovatie. We bieden een modern en marktconform pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Spreekt onze functie je aan en voldoe je aan het profiel, mail dan je motivatie en cv naar:

OmnicomMediaGroup, Amsterdamseweg 204, 1182 HL Amstelveen, t.a.v. Pascal.Plomp (Human Resource Medewerker).
E-mail: pascal.plomp@omnicommediagroup.nl
Voor meer informatie kun je haar bellen op 020-5452500.