Vacature: OrangeValley zoekt online rendement experts

OrangeValley logoWij zoeken op korte termijn naar uitbreiding van ons team bij OrangeValley consultancy (3 vacatures).

Voor: online marketeers, internet strategen en consultants, e-commerce specialisten, webmasters, business en marketing intelligence specialisten, webanalisten en data analisten. In vaste dienst en als freelancer / interimmer.

Wat bieden we?
OrangeValley bezit veel expertise in online rendement maximalisatie. De focus hierbij ligt op de ´front-end´ en business zijde van webpagina´s, applicaties, email en mobiel internet. Deze kennis willen we graag met je delen. Je vindt bij ons daarbij een dynamische én prettige werkomgeving. Een open cultuur gericht op groei en innovatie. Je werkt immers met professionals die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Je werkt aan uitdagende projecten in verschillende branches en in wisselende teams.

De beloning is marktconform inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er bestaat de mogelijkheid om in plaats van 5 dagen, 4 dagen per week te werken. Ons kantoor bevind zich in Breukelen (vlak naast de snelweg A2, met goede parkeerruimte en ook een goede openbaar vervoer voorziening (NS station Breukelen)). Hier zul je gemiddeld minimaal 1 dag in de week actief bezig zijn met kennisverrijking. Onze klanten bestaan voornamelijk uit corporate bedrijven met druk bezochte websites en bevinden zich in de gehele Randstad.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Afhankelijk van je ervaring en specifieke expertise beheers je 1 of meerdere van de onderstaande punten waarvoor je kunt worden ingezet:

  • Je werkt in projecten aan het verbeteren van het rendement van diverse online kanalen.
  • Je vertaalt online businessvraagstukken vanuit de organisatie naar concrete acties.
  • Je beheert dashboards met (management) stuurinformatie en hebt affiniteit met business intelligence.
  • Je analyseert het online gedrag en vertaalt dit naar klantgedrag en verbeterpunten.
  • Je bent in staat om meer informatie uit de aanwezige data systemen te halen dan de standaard rapportage.
  • Je adviseert de klant in het segmenteren en gericht aanspreken van online gebruikers.
  • Je voert online experimenten uit op basis van a/b en multivariatie testen en begeleid de klant in dit gehele traject (van workshop tot evaluatie).

Over OrangeValley
OrangeValley is een consultancy organisatie gespecialiseerd in het verbeteren van het online rendement. Wij zetten de klant centraal in de benadering van een optimale oplossing. Wij meten, analyseren en ontdekken de klantbehoefte in de online dialoog. OrangeValley werkt daarbij met een eigen aanpak ondersteund met tools (Analytics, A/B – multivariate testing en targeting en persuasion architecture) die er op gericht is de conversie van de online kanalen van onze klanten te verbeteren. Consultants van OrangeValley combineren hun kennis van internet, marketing, bedrijfskunde en IT om, samen met de opdrachtgevers, projecten uit te voeren.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Een nieuwsgierig en kritisch persoon met een sterke internet affiniteit, die kiest voor verdere ontwikkeling als adviseur. Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en de communicatieve vaardigheden om je bevindingen te presenteren. Bij voorkeur heb je verkoop ervaring en psychologiekennis en een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau. Ervaring met webanalytics systemen is een pré.

Meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ortwin Verreck, OrangeValley Consultancy, 06-57.596.848 (´s-avonds bellen is ook mogelijk). Wil je direct reageren? Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met motivatie en cv op info@orangevalley.nl. Voeg bij voorkeur ook je linkedin profiel en andere social networks aanwezigheid toe.

Reacties tot en met uiterlijk woensdag 25 februari worden meegenomen in de eerste ronde. Latere reacties zijn mogelijk, maar zullen in een langzamer traject terechtkomen. We sturen een ontvangstbevestiging van de sollicitatie zodra wij deze hebben ontvangen en kunnen openen. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.