Vacature voor CRO specialist bij Hallmark Cards Continental Europe

Interesse in het actuele Webanalisten.nl vacature aanbod?
Kijk dan op onze vacature pagina.

Hallmark-LogoEen uitstekende User Experience, dat is voor jou het belangrijkst! Jij weet de vinger te leggen op pijnpunten en afhaakmomenten op onze websites door analyses en het onderzoeken van gebruikersgedrag. Word jij de to go to persoon als het gaat om webanalytics en conversie-optimalisatie voor onze webdesign collega’s?

Hallmark Cards Continental Europe zoekt een

CRO Specialist – in Capelle a/d IJssel – voor 32-40 uur per week

Wat ga je nu doen als CRO Specialist?

Samen met de Manager Online Marketing en de Shopper Insights lead bouw je aan en bewaak je onze conversie optimalisatiestrategie en voel je je doorlopend verantwoordelijk voor het toenemen van de het aantal conversie uit de kanalen. Hiernaast ben je sparringpartner voor onze webdesigners en als het op testen aankomt inspireer je de gehele afdeling eBusiness en Marketing tot het testen van hun hypothesen.

In deze functie heb jij als doel om de conversie op onze websites te optimaliseren. Hoe jij jouw uitdaging gaat realiseren?

 • Je analyseert, optimaliseert en rapporteert over de volledige klantreis op Hallmark.nl en .BE en werkt samen met de Manager Online marketing aan zo hoog mogelijk conversieresultaat;
 • Je brengt afhaakmomenten en redenen van consumenten in kaart, formuleert mogelijke oorzaken en valideert deze vervolgens door o.a. A/B testing;
 • Je ontwikkelt heldere strategieën aan de hand van pijnpunten in de customer journey en bent in staat deze aan onze developers te briefen als user stories;
 • Bij jouw optimalisaties kijk je niet alleen naar de website zelf, maar ook naar het pre- en post conversieproces (Online marketing, social advertising, emailmarketing etc);
 • Met een mobile first mindset voel je je dagelijks verantwoordelijk voor de incrementele verbetering van het conversiepercentage.
 • De standplaats van deze functie is Capelle aan den IJssel en je rapporteert aan de Online Marketing manager.

Waar kom je terecht?

Binnen Hallmark maak je deel uit van de afdeling Marketing & E-Business waar jij het team zal versterken dat bestaat uit 32 gepassioneerde professionals. Samen met jouw team heb jij de missie om het concept kaart sturen ook online het allerbest tot uiting te laten komen.

Ben jij die CRO Specialist die wij zoeken?

Je bent een ervaren analist en verbeteraar. Zonder data ga jij niet aan de slag en je rust niet voordat je weet waar bezoekers vandaan komen, waar ze op doorklikken en wanneer ze afhaken. Dat jij een oprechte passie voor eCommerce en Online Marketing hebt, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen!

Maar wil je echt slagen in de rol, dan denken we dat je onderstaande nodig hebt:

 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding bij voorkeur in de richting van Marketing, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of een vergelijkbare studie;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur) ervaring met Conversie Optimalisatie;
 • Ervaring met èèn of meerdere van de volgende pakketten: Visual Website Optimizer (VWO), Optimizely en/of SiteSpect;
 • Relevante kennis van /CSS, jQuery, Javascript, Google Analytics en sketch zijn een grote pre;
 • Je kan het niet uitstaan als onze klanten niet de best mogelijke ervaring krijgen bij het bestellen op onze platforms.

Proud to be a Hallmarker!

Met bijna 300 medewerkers werken wij bij Hallmark aan het bedenken, ontwerpen, produceren en uitleveren van de allerleukste en origineelste wenskaarten en cadeaus in Nederland, België en Duitsland. Werken bij Hallmark betekent werken bij één van de mooiste en leukste bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Wat maakt Hallmark dan zo bijzonder? Wij zijn bijzonder omdat wij een familiebedrijf zijn van meer dan 100 jaar oud en met een hecht team samenwerken aan mooie producten die mensen inspireren om hun emoties te uiten. Daarin geven wij graag het goede voorbeeld.

Zo kun je op je eerste werkdag bij Hallmark rekenen op:

 • Een bureau vol met welkomstkaarten en uiteraard zal geen verjaardag of bijzondere gebeurtenis in je leven meer voorbijgaan zonder kaarten of een passend geschenk!
 • Een gezellige, informele bedrijfscultuur waarin wij op een inspirerende manier met elkaar samenwerken en proberen het beste uit onszelf naar boven te halen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt.
 • Een actieve en gezellige personeelsvereniging, originele bedrijfsuitjes, spontane workshops en op regelmatige basis inspiratieborrels over interessante en creatieve onderwerpen.
 • Ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en originaliteit en je zit natuurlijk nooit meer om een kaartje of cadeautje verlegen!

Wist je trouwens ook dat Hallmark is uitgeroepen tot ‘Internal Branding Company of the Year’ en daarmee in het trotse bezit is van een Dutch Marketing Award? Wij brengen onze merkwaarden dagelijks op inspirerende wijze tot leven en voeren deze door in alles wat we doen. Daarnaast is ons nieuwe concept ‘Liefs voor Altijd’ onlangs bekroond met een SAN Accent in de categorie ‘Smart Ideas’. Twee prachtige onderscheidingen waar we trots op zijn!

Over Hallmark

Al meer dan 100 jaar helpt Hallmark mensen met het versterken van waardevolle relaties. Het is ons doel producten en diensten te leveren die het leven van onze klanten verrijken en hun relaties verdiepen. Hallmark begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus. Hallmark onderscheidt zich van de overige aanbieders op de wenskaarten en cadeau markt door een ruim én verrassend assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten en cadeauartikelen van Hallmark hun weg naar de consument, zowel via winkels als online. Hallmark is daarmee marktleider in Nederland en België. Hallmark is verkrijgbaar in meer dan 100 landen en ruim 30 talen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een concern met een breed productportfolio: van wenskaarten, cadeauartikelen en Crayola-producten tot aan Hallmark winkels en eigen TV zenders in Amerika. Kijk voor meer informatie ook op www.hallmark.nl.

Enthousiast om als CRO Specialist aan de slag te gaan?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd? Dan nodigen wij je uit om je CV met sollicitatiebrief te sturen via het sollicitatieformulier t.a.v. Desirée Markus, Human Resources.

Interesse?

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.