Vacature voor Digital Analytics Consultant bij IntoAction

IntoAction_logo

Digital Analytics Consultant (fulltime in de regio Eindhoven)

IntoAction zoekt een Digital Analytics Consultant die bij onze klanten werkt aan interessante uitdagingen op het gebied van data driven digital marketing en e-commerce.

Dit kun je verwachten

We verwachten van jou, als Digital Analytics Consultant, dat je een duidelijke visie hebt op de verschillende aspecten en toepassingen van analytics in het digital marketing landschap. Je doet voorstellen om digital analytics efficiënt en effectief in te zetten.
Denk hierbij aan:

  • Het initiëren van analyses die bijdragen aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.
  • Het streven naar continue verbetering van aanpak en resultaten binnen o.a. de marketing organisatie op basis van een datagedreven werkwijze.
  • Het opstellen van een projectplan t.b.v. analytics en de communicatie hierover naar de klant.
  • Het vormgeven en als ‘meewerkend voorman/-vrouw’ sturing geven aan teams die werken aan verschillende aspecten van analytics.

Zie jij jezelf opereren als analytics adviseur en aanspreekpunt binnen een team, op het snijvlak van business & IT? Krijg jij energie van het succesvol opzetten van digital analytics toepassingen?
Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Kennis & ervaring

De volgende kennis en hands-on ervaring met de verschillende aspecten van digital analytics is belangrijk:

  • Definiëren en opzetten van KPI structuur en bijbehorende metrics
  • Begeleiden van datacollectie & rapportages
  • Begeleiden en initiëren van analyses
  • Voorstellen uitwerken voor (web) optimalisaties

Daarbij is een brede kennis van tooling en platformen op het gebied van (digital) analytics noodzakelijk.
Een Digital Analytics Consultant heeft een hbo/wo-opleidingsniveau, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde of bedrijfskundige informatica. Daarnaast verwachten we minstens 5 jaar ervaring in één van deze of vergelijkbare rollen: Senior digital (web) analist, Senior Business Intelligence specialist, Digital Analytics / Business Intelligence Solution Architect of Digital Marketing Manager/e-Commerce Manager (met bewezen datagedreven aanpak).

IntoAction: dit bieden wij

Wij van IntoAction zien professionaliteit, blijvend ontwikkelen en samenwerken als basisvoorwaarden. Wij zijn dan ook leergierig, energiek en een tikje eigenzinnig. Ons aanbod bestaat uit een vaste baan met aantrekkelijke benefits, waaronder een auto, laptop en telefoon. Verder maken we concrete afspraken over opleiding, ontwikkeling en begeleiding tijdens je opdrachten.

Kennismaken?

Ben jij HBO/WO afgestudeerd en enthousiast geworden van bovenstaande functie? Typeer je jezelf als een data gedreven, zelfstandige en doortastende professional, met uitstekende analytische vaardigheden?

Zend dan je CV met motivatie naar info@intoaction.nl. Ben hierin zo specifiek mogelijk over je kennis, ervaring en ambitie.

Meer informatie over deze vacature kun je verkrijgen bij Ilse Beekman, Office Manager, via info@intoaction.nl of (040 76 76 200).

Spreekt ons bedrijf je aan en heb je ervaring met digital marketing en technologie, maar past deze vacature niet bij je? Ook dan ontmoeten we je graag. We maken graag tijd vrij voor een verkennend gesprek.