Vacature voor een Technisch webanalist bij de Volksbank

De Volksbank is op zoek naar een 

Technisch webanalist – Utrecht – 36 uur –

salaris €3.216,37 tot €4.948,26

De Volksbank bankiert met de menselijke maat. Dus gaan we zorgvuldig om met klantgegevens. Oók bij de inrichting van onze datacollectie voor commerciële doelen en dienstverlening. Een grootse uitdaging voor jou als technisch webanalist in Utrecht.

Jij zorgt ervoor dat de data die we verzamelen via onze digitale touch points gestroomlijnd en met de juiste tags binnenkomen. En je bewaakt de hoge kwaliteit ervan. Want als geen ander ken jij de waarde van een goedlopende datacollectie. Tegelijkertijd houd je bij het inrichten van meetscripts en pixels rekening met de datavisie van de Volksbank. Zodat we telkens op een bewuste en verantwoorde manier omgaan met de datastromen van onze verschillende merken. Ook in relatie tot zoekmachines en social media. In dit complexe werkveld bedenk jij samen met je collega-technisch-webanalist de meest innovatieve oplossingen en staaltjes maatwerk in onze systemen.

We maken gebruik van onder meer Adobe-tooling, tagmanagement van Google en een eigen datalayer. Met jouw uitstekende technische kennis van deze pakketten kun je ze succesvol implementeren en laten (samen)werken. Zo leg je de basis voor betrouwbare rapportages en webanalyses. Ook coördineer je technische analysevraagstukken waarbij je advies geeft aan en samenwerkt met de data-analisten uit je team en de productowners, IT-scrum-teams en digital marketeers van de Volksbank.

Je vertaalt businesswensen naar concrete meet-, test- en tagplannen. Bijvoorbeeld voor een productowner die met zijn team een nieuwe tool heeft ontwikkeld voor het berekenen van een maximale hypotheek. Ook denk je mee over de complexe meetscripts waarmee we onze veelgebruikte mobiele app kunnen doormeten. En je stelt documentatie op over analyse-implementaties. Ad hoc los je een probleem op in Javascript waar een developer jouw hulp bij heeft gevraagd. Want op het technische gebied van datacollectie ben je samen met je collega dé vraagbaak en sparringpartner binnen de Volksbank.

Hier kom je te werken

De afdeling Digital Marketing van de Volksbank verzorgt alle merkoverstijgende digitale marketing- en communicatieactiviteiten voor onze vier merken: SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Het is onze missie om het onderscheidend vermogen van de merken steeds verder aan te scherpen en uit te breiden. Jij werkt in het multidisciplinaire team Data en Personalisatie, samen met vier data-analisten en een technisch webanalist. Een hecht agile team met veel ervaring en een open sfeer, dat nieuwsgierig is naar nieuwe technologieën en graag nieuwe concepten bedenkt. Regelmatig organiseren we inspiratiesessies waarin we nieuwe ontwikkelingen op de markt met elkaar bespreken. Af en toe bezoeken we andere grote bedrijven om van elkaar te leren.

Jouw kwaliteiten

Bevlogen, proactief en ervaren. Dat typeert jou als technisch webanalist. Je straalt senioriteit uit en laat je niet gemakkelijk van de wijs brengen. Bovendien ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd in onderwerpen op het gebied van data, personalisatie en klantreizen. Je werkt graag samen in een team, kunt helder communiceren en collega’s in projecten meenemen. Voor minder dan het beste digitale resultaat doe je het niet.

En verder heb je:

  • minimaal hbo-niveau en zeker drie jaar ervaring in een digitale omgeving;
  • kennis van en ervaring met Javascript en jQuery;
  • ervaring met Adobe Analytics, analytics-implementaties, datalayers, tagmanagement, tools voor A/B-testing, feedbacktools en audiencesystemen;
  • ervaring met datadriven en factbased werken;
  • kennis van HTML en CSS en kun je goed meetproblemen debuggen;
  • bij voorkeur ervaring met het meten van mobiele applicaties;
  • bij voorkeur kennis van object-oriented programming.

Solliciteren?

Wil je solliciteren naar de functie van technisch webanalist? Klik op “Solliciteer” en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure en inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Nikki Gunnink, 06-12656229.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.