Vacature voor Informatie Analist bij Conrad

Conrad Logo
Ideeën zorgen voor vooruitgang en zijn de energie achter de techniek. Bij Conrad.nl weten we dan ook als geen ander hoe belangrijk ideeën zijn. Conrad is Europa’s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek. We zijn dé webwinkel voor elektronicafans, met een assortiment van meer dan 450.000 producten. Onze ideeën zijn onuitputtelijk en zullen ons leiden naar ons doel: leader in e-commerce zijn!

Conrad Electronic Benelux BV is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. De meer dan 450.000 producten worden via internet verkocht en verzonden vanuit ons hypermoderne distributiecentrum in Zuid-Duitsland. Dagelijks zetten onze deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zich in om de verwachting van klanten te overtreffen. Alles draait namelijk om de tevredenheid van de klant. Niet voor niets geeft men Conrad gemiddeld een 8,2 als beoordeling.

Afdeling Business Intelligence

Bij de Business Intelligence afdeling bij Conrad is optimalisatie en efficiëntie binnen alle bedrijfsprocessen bij Conrad met als uitgangspunt onze klanten. Elke dag weer werken we aan het slimmer, efficiënter en beter bedienen van onze klanten.

Business Intelligence is een dynamisch domein. Dit team binnen Conrad is een jong team, waar veel ruimte is voor jouw inbreng. Er wordt verwacht dat je uitdaging ziet in deze dynamiek en maximaal bijdraagt aan de gewenste informatie, analyses en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Wij juichen het toe dat je eigen initiatief toont en ook buiten de gebaande paden denkt.

Conrad Electronic Benelux BV heeft voor haar vestiging in Oldenzaal een vacature voor een:

Informatie Analist (Business Intelligence) – (40 uur)

Als Informatie Analist ligt je focus op de tools SAS en Oracle. Met behulp van deze tools weet jij gevraagd en op eigen inzicht databronnen aan elkaar te koppelen en daar zinvolle analyses en inzichten uit te halen. Daarnaast verzorg je samen met collega’s het beheer en onderhoud van deze Business Intelligence-systemen (BI).

Je stelt beheerplannen op en draagt zorg voor tijdige uitvoering. Het ontwerpen van ETL processen kent voor jou geen geheimen. Je bent sparringpartner voor de ontwikkelaars en marketeers binnen Conrad en je bent in staat hun werk op een constructieve manier te ondersteunen en te beoordelen. Je draagt bij aan het opstellen van ontwikkel- en beheerrichtlijnen en neemt deel aan diverse projecten. Tevens geef je gebruikersondersteuning door het beantwoorden van vragen van onze interne klanten en hen proactief te informeren over ontwikkelingen binnen het domein. Je komt met adviezen en verbetervoorstellen gericht op continuïteit en performancemanagement.

Functie-eisen

Om te kunnen excelleren in de functie van Informatie Analist BI heb je een afgeronde HBO opleiding richting Informatica en minimaal 3 jaar ervaring in een BI-beheer omgeving. Uiteraard heb je kennis en ervaring met het beheren van ETL processen en Oracle databases en je bent bereid om je kennis verder uit te breiden. Ervaring met SAP, SAS en web statistieken is een pré.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan in een moderne en enthousiaste internetonderneming. De honorering is conform de functie.

Solliciteren op de vacature Informatie Analist

Interesse in deze uitdagende functie? En voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je Curriculum Vitae met motivatiebrief naar Manuel Golia (Regional HR Manager Northern Europe) via onze sollicitatiepagina.

Informatie over de functie Informatie Analist

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Manuel Golia (Regional HR Manager Northern Europe), telefoonnummer 088-428 54 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.