Vacature voor Online Conversie Specialist bij T-mobile

LogoTmobileKom werken bij het leukste team van T-Mobile. Voor de afdeling eCommerce zijn we op zoek naar een

Online Conversie Specialist – Den Haag

Organisatie: Over eCommerce

Samen maken we de beste digitale winkelervaring voor onze klanten. Het eCommerce team bestaat naast Conversie Specialisten uit een Optimalisatie Specialist, Front End Developer, een Online Shop Manager, Webanalist, een Category Manager en een Data Manager. We werken nauw samen met de Online Marketeers, het content team en UX designers. We zoeken iemand die de uitdaging aandurft om elke dag de digitale shopping ervaring een beetje beter en mooier te maken voor onze klanten.

Functie: Wat ga je doen?

Als Conversie Specialist zorg jij dat onze bezoekers eenvoudig het juiste product vinden én kopen. Je achterhaalt mogelijke pijnpunten en afhaakmomenten op de website en zorgt ervoor dat gebruikers zonder frustratie en problemen hun aankoop doen. Maar er komt nog meer bij kijken. Naast het verwijderen van pijnpunten en het verbeteren van de gebruikerservaring ga je namelijk ook de motivatie van de bezoekers verhogen. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je analyseert het gedrag van bezoekers in de shops zowel kwantitatief als kwalitatief met bijvoorbeeld Google Analytics, Hotjar, Usabilla, Splunk.
 • Je identificeert conversieproblemen en vertaalt deze naar verbeterde klantinteractie en content.
 • Je gaat met designers en content managers aan tafel om nieuwe varianten te bedenken op basis van je inzichten. Dit zijn de momenten waarop de ‘magic happens’.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van A/B-tests, multivariate tests en experimenten met VWO, Optimizely of BlueConic.
 • Je analyseert de resultaten en je grasduint nog een keer door alle bakken met data om de uitkomsten te interpreteren en te begrijpen.
 • Je optimaliseert en personaliseert de website en webshop voor verschillende gebruikers en klanten.

Bonusbagage

Je vindt statistiek eigenlijk wel interessant. Een achtergrond of interesse in (sociale) psychologie is een pre.

Functie eisen: Wat verwachten wij van jou?

Voor deze rol zoeken wij een klantgerichte enthousiasteling die analytisch sterk is en bovenmatig nieuwsgierig is in alles wat er in de digitale wereld gebeurt. We verwachten dat je enkele jaren ervaring hebt met conversie optimalisatie, design en HTML/CSS. Je weet je weg feilloos te vinden in Google Analytics.

Aanbod: Wat bieden wij?

 • Een prima basissalaris, bonus en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Vrijheid en zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving direct naast station Den Haag HS.
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf binnen je vakgebied verder te ontwikkelen.
 • Een ongekend goede werksfeer in een informele werkomgeving en high-performing team.
 • Een fulltime functie van 40 uur per week…

Inlichtingen: Hebben wij jouw interesse?

Top! Neem dan snel contact op met Sylvia van onze afdeling Recruitment (sylvia.wettke@t-mobile.nl) of met Daan (daan.wassink@t-mobile.nl), 06 2409 6955) voor een kop koffie.

Ja, ik wil deze job!