Vacature voor Senior Online Marketeer bij OnsBrabantNet

OnsBrabantNet logoBen jij op zoek naar een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid? Zie je graag direct resultaat van je eigen werk? Haal jij plezier uit het optimaliseren van online omgevingen?
Dan ben jij onze nieuwe:

Senior Online Marketeer
(voor 24 t/m 40 uur in Eindhoven)

OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is als jonge, dynamische organisatie hard op weg een belangrijke speler te worden in de markt van televisie-, internet- en telefonieaanbieders op glasvezelnetwerken in Nederland. Een markt die snel groeit en daarom zijn wij op zoek naar goede mensen!

Wil jij werken in een vernieuwende markt en samen bouwen aan een professionele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling? Dan is OnsBrabantNet wellicht jouw organisatie!

Jouw functie

Als senior online marketeer speel je een bepalende rol bij het opzetten en uitvoeren van onze online marketing- en salesstrategie. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal ingerichte webomgeving, teneinde een hoge webconversie te realiseren op onze sales- en upsellactiviteiten. Je bent in staat om conversieproblemen te identificeren, te analyseren en inzichten te vertalen naar verbeterde klantinteractie, welke leiden tot meer rendement en traffic.

Je ontwikkelt en realiseert online projecten op basis van klantgedrag-analyses en weet deze projecten succesvol te implementeren en af te stemmen met je collega’s van marketing en software development. Op basis van je ervaring en professionele analyses bewaak je continu de kwaliteit van de online omgeving. Je vertaalt dit naar juiste content (tekst, beeld en structuur) om zodoende campagnes en pagina’s optimaal aan te laten sluiten bij de communicatiebehoeften van onze klanten.

Je mag rekenen op een mens- en resultaatgerichte aansturing, wat betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je doelstellingen te realiseren.

Jouw profiel

 • Je beschikt over hbo(+) werk- en denkniveau en hebt een ambitieuze, energieke persoonlijkheid;
 • Minimaal 3-5 jaar (commerciële) online ervaring in een consumentenmarkt;
 • Ruime kennis van en ervaring met SEO, e-mailmarketing, e-commerce en web analytics;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding;
 • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied, bent communicatief vaardig en weet je kennis en ontdekkingen met je collega’s te delen;
 • Je beschikt over goed analytisch en creatief denkvermogen, wat je in staat stelt klantbehoeften te vertalen naar online oplossingen.

Wij bieden

 • Een uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een jonge, informele en dynamische organisatie;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een dienstverband van minimaal 24 uur tot fulltime;
 • Een goed salaris passend bij kennis, ervaring en opleiding;
 • 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Kijk op www.onsbrabantnet.nl als je meer wilt weten over de organisatie. Heb je vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Maaike van der Knaap, Marketingcoördinator, 088-7870500.

Reageren!

Zie je uitdaging in een dynamische en servicegerichte werkomgeving, waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voorop staan? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV, ter attentie van Maaike van der Knaap, Marketingcoördinator, via de onderstaande link:

http://onsbrabantnet.heeft-vacatures.nl/S/16360/V147/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.