Vacature voor Web Analytics Consultants bij Netprofiler

LogoNetprofilerNetprofiler is een online marketing bureau dat klanten helpt om hun online resultaat te meten en te verbeteren. De 24 consultants van Netprofiler helpen bedrijven met zoekmachine marketing, website verbeteringsprojecten en web analytics. In de Emerce100 van 2014 is Netprofiler voor het 4e jaar op rij uitgeroepen tot het beste Web Analytics en Site Optimalisatie bureau van Nederland. Netprofiler is een bedrijf met een informele sfeer waarin jonge enthousiaste collega’s meewerken aan het succes en de verdere groei. Wij zoeken op korte termijn:

Web Analytics Consultants (juniors / seniors)
voor 32-40 uur per week

Als Web Analytics Consultant adviseer en help je onze klanten bij de implementatie, de configuratie en het gebruik van web analytics tools. Je adviseert o.a. klanten zoals Ziggo, TUI, Pluimen, UWV, Vitens, Paradigit, A.Vogel, Hartstichting, KvK, ANWB, Autotrack, Bobshop, Score, Zorg & Zekerheid en het WNF om op basis van de statistieken de website en/of online campagnes te optimaliseren. Tevens ben je verantwoordelijk voor:

  • het opzetten en uitvoeren van diverse A/B en multivariate testen
  • het opzetten van rapportages en dashboards
  • de implementatie en het gebruik van Tagmanagement oplossingen zoals Google Tag Manager
  • het geven van trainingen
  • het adviseren over het gebruik van (online) data eventueel in combinatie met andere data bronnen

Je gaat werken met tools als Google Analytics, Webtrends, Adobe Marketing Suite (SiteCatalyst), comScore (Digital Analytix), Google Tag Manager, Visual Website Optimizer, Tableau en Klipfolio.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij mensen met ervaring met één of meerdere Web Analytics tools. Idealiter ben je zowel technisch als analytisch onderlegd. Dus in staat om implementaties te begeleiden (technisch onderlegd) en ook om web statistieken te analyseren en te kunnen vertalen in verbeterpunten voor website en campagnes. Je hebt HBO of universitair werk- en denkniveau. Verder bent je punctueel, heb je een goed analytisch vermogen, heb je goede contactuele eigenschappen en heb je een servicegerichte instelling.

Wij bieden

Wij bieden een zeer boeiende baan, leuke collega’s en uitdagend werk in een dynamische (leer)omgeving. Binnen Netprofiler werken we met klantteams waardoor je naast je web analytics collega’s ook samenwerkt met zoekmachine consultants en usability consultants. Je krijgt training in diverse webanalyse tools en leert veel van je collega’s en van je projecten. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.
In deze functie leer je de verschillende online marketing tools en instrumenten beter kennen en is er veel ruimte voor eigen initiatief, samenwerking, training en opleiding. Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen en ook regelmatig bij onze klanten.

Intresse?

Je CV en korte motivatie kun je via e-mail sturen aan Frans Appels.