Vacature voor Webanalist bij a.s.r. Nederland

ASR-logoHelp jij als ondernemende Webanalist onze websites optimaal te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers zodat klanten ons belonen met een 8+?

a.s.r. Nederland in Utrecht zoekt een

Webanalist – in Utrecht – voor 32-40 uur per week

Denk jij altijd vanuit de klant en heb je lef? En wil je als Webanalist op een jonge afdeling helpen om onze digitale dienstverlening te verbeteren zodat klanten onze digitale dienstverlening belonen met een 8+? Op de afdeling Innovatie & Digitaal (I&D) meten we onze websites en digitale proposities niet alleen af aan de klantstandaard van vandaag, maar ook aan die van morgen en overmorgen. Daarom experimenteren, leren en verbeteren we continu. Jij zorgt voor een optimale klantbeleving door bezoekersgedrag te analyseren en te optimaliseren. Zoek jij een innovatieve omgeving waar veel aandacht is voor elkaar op persoonlijk vlak en volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Team ars

Dit ga je doen als Webanalist

 • online bezoekers- en klantgedrag analyseren en sturen
 • met een scrum-team verbeterideeën met kwalitatieve en kwantitatieve data identificeren en realiseren
 • proactief mogelijkheden onderzoeken om de online data uit te breiden met offline data
 • de technische inrichting van meetscripts en andere tags beheren voor het meten van bezoekersgedrag in Tealium Tag Manager

Je bent de perfecte match, want jij

 • hebt een bachelor of master in het digitale speelveld, bijvoorbeeld Information Management, Bedrijfskundige Informatica of Digitale Marketing
 • zoekt van nature verbinding met collega’s binnen andere disciplines om hen te adviseren met jouw knowhow
 • hebt eerder gewerkt met tagmanagementsystemen zoals Tealium, Relay42 of Qubit
 • weet alles van digitale analyse- en optimalisatietools als Google Analytics, VWO, Hotjar en Usabilla
 • hebt ervaring in het inrichten van een Data Management Platform waarin online en offline data worden gecombineerd
 • hebt interesse in scripting en/of statistische programmeertalen
 • als je minstens 3 jaar werkervaring hebt in het domein van web- of online analytics is het een pre

Hier ga je werken

I&D is een nieuwe afdeling binnen a.s.r. We werken in een hechte groep van 60 collega’s, die kracht halen uit verandering. We ondersteunen andere bedrijfsonderdelen op het gebied van digitaliseren en transformeren en zijn bezig met disruptieve innovaties. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veel aandacht voor elkaar. Iedere maand komen we bij elkaar om te horen wat iedereen doet. Daarna hebben we een themaborrel zodat we elkaar ook op persoonlijk vlak leren kennen.

Wat bieden we je?

Werken bij a.s.r. betekent werken in een uitdagende werkomgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een goed salaris (bruto € 3.000,- tot € 4.800,- op basis van 38 uur per week), een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de optie tot verlenging, afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden en functioneren. We werken plaats- en tijdonafhankelijk, onder meer vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht. Zo kunnen we onze klant optimaal bedienen, ons werk efficiënt doen en zorgen we voor een goede balans tussen werk en thuis.

Solliciteer op deze vacature!

Enthousiast geworden? Reageer via ‘direct solliciteren‘. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Suzanne de Vos (recruiter): 06-83648202 of suzanne.de.vos@asr.nl.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure ontvang je een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest. Alle informatie hierover ontvang je van de recruiter.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om vanaf 1 april 2015 een eed of belofte af te leggen.

Enthousiast geworden?

Stuur ons je CV en je motivatiebrief via deze link: direct solliciteren.

Interesse in het actuele Webanalisten.nl vacature aanbod?
Kijk dan op onze vacature pagina.