Vacature voor Webanalist bij Beslist.nl

Logo beslist.nl

Hou jij van dynamiek, data analyse en wil jij het risico lopen tijdens het avondeten niet uitgepraat te raken over jouw uitdagende baan bij beslist.nl? Lees dan vooral even verder!

Beslist.nl zoekt een Webanalist – Arnhem – fulltime

Wie zijn wij?

Wij zijn het grootste online winkelcentrum van Nederland met ruim 25 miljoen producten, bijna 10.000 aangesloten webshops en dagelijks meer dan 500.000 unieke bezoekers! Niet alleen zijn wij sponsor van een succesvol schaatsteam, ook binnen beslist.nl sprinten wij van het ene naar het andere record. Wij innoveren en zoeken mensen die met hetzelfde enthousiasme mee willen gaan in onze dynamiek. Stap jij aan boord om met ons mee te sprinten?

Wij nemen in Nederland een belangrijke positie in en met meer dan 45 miljoen impressies per maand zijn wij vanuit Digital Marketing in staat om van een groot deel van de consumenten in Nederland de intent te bepalen.

Wat ga jij doen?

Als Webanalist ben je een spil binnen onze Digital Marketingafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het meten, bewaken, rapporteren en verrijken van het consumentengedrag en de online marketingcampagnes van beslist.nl en beslist.be. Je ontwikkelt dashboards voor Marketing, Techniek en Directie en helpt het online advertising team met analyses. Je bent in staat om een ‘holistic view’ te creĆ«ren over alle kanalen heen en zorgt voor een juiste attributie van touchpoints. Daarnaast begeleid je de A/B- en multivariatietesten, werk je nauw samen met onze Data Scientist en ben je vanuit Digital Marketing het aanspreekpunt m.b.t. ons Tag Management Systeem.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring als Webanalist, bij grote voorkeur in een high traffic e-commerce omgeving;
  • je bent zowel technisch, analytisch en statistisch sterk en hebt affiniteit met online marketing;
  • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Analytics- & Consumer insights tools, dsp’s en dmp’s.

Wat bieden wij?

Jij krijgt de kans om met ons te sprinten naar goud! Wij bieden goede voorwaarden om je in topvorm te krijgen en houden! Je wordt omringd door inspirerende jonge professionals in een dynamische werkomgeving. Jij geniet van alle snelheid en wij bieden je alles wat je van een goede werkgever mag verwachten en meer! Je raakt gegarandeerd niet uitgepraat over beslist.nl en dan laten we onze borrels en legendarische uitjes zelfs nog buiten beschouwing.

Interesse?

Wil jij onderdeel zijn van ons Olympisch Gouden Team? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Als jij je CV en motivatie met ons deelt dan mag je van ons een snelle reactie terug verwachten!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Reeders, recruitment manager, via 06-13397079. Solliciteren kan rechtstreeks via vacatures@beslist.nl.