Vacature voor Webanalist bij DELA

DELABinnen DELA is de afdeling e-business verantwoordelijk voor alles op het gebied van online. De afdeling bestaat uit twee teams: online kanaal en delivery. Het online kanaal is verantwoordelijk voor de distributie en de service van onze 3 verzekeringsproducten. Delivery beheert en ontwikkelt de inhoud van de websites, uiteraard in nauwe samenwerking met het online kanaal en de business. Altijd met het belang van onze leden voorop. De afdeling bestaat uit 12 gedreven professionals. De komende jaren realiseren we grote doelstellingen op het gebied van online, social en mobile.

Webanalist (36-40 uur per week) in Eindhoven

De uitdaging:

Je maakt deel uit van een team dat de komende jaren grote doelstellingen gaat realiseren. Als webanalist ben je verantwoordelijk voor conversie verbeteringen en NPS verbeteringen. Je maakt rapportages met een analyse van bezoekersgedrag op onze website(s) (verkeer, conversiepaden en productie-funnels). Naast deze doelstelling wordt het volgende van je verwacht bij coöperatie DELA:

  • Je meet correct bezoekersgedrag in Google Analytics;
  • Je ontwikkelt en beheert diverse rapportages in Tableau;
  • Je bent proactief bezig om verbeteringen op te sporen en te onderbouwen waarop een helder advies wordt geschreven;
  • Je kunt snel en helder onomstotelijk cijfermatig inzicht verschaffen bij ad hoc vragen.

Het profiel:

Je hebt grote affiniteit met e-Commerce, online klantenservice en nieuwe media. Je bent analytisch sterk en zorgt ervoor dat het morgen beter gaat dan vandaag. Je bent in staat duidelijke werkafspraken te maken met collega’s binnen en buiten het team. Je communiceert helder, bent klantgericht, sociaal vaardig en stressbestendig. Voor deze functie dien je te beschikken over:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Drie tot vijf jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, B2C klantenservice of e-commerce omgeving als webanalist;
  • Ervaring met Google Analytics.

Ons aanbod:

De juiste kandidaat bieden wij een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelruimte en een passend salaris. Daarnaast ontvang je:

  • Een vaste 13e maand en een variabele beloning;
  • Korting op je ziektekostenverzekering;
  • Fitpas.

De procedure:

Kom je verder in de procedure? Dan maakt de PEIS procedure (pre- en in-employmentscreening) en een assessment mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Jouw reactie:

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae.

Voor meer informatie kun je Hans Voorn telefonisch bereiken op 06 53 84 97 02 of per mail op HVoorn@dela.org.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.