Vacature voor Webanalist bij Drukwerkdeal.nl

Logo dwd april 2014

Drukwerkdeal.nl is op zoek naar een

Webanalist

Als webanalist ben jij verantwoordelijk voor het definiëren en meten van de KPI’s van onze labels die vallen onder de People&Print Group: Drukwerkdeal.nl, Canvasdeal.nl, Sillyprint.nl en Printdeal.be. Als online bedrijf én Winnaar van de FD gazellen Award 2012 zijn de ambities hoog. Maak jij het verschil door heldere analyses te hebben van traffic, conversie en retentie?

Met ons High Service model én persoonlijke aanpak zetten we de klant elke dag centraal!
Jij bent expert in kwantitatieve en kwalitatieve webanalyses. Je blinkt uit in het definiëren, ontwikkelen en onderhouden van de belangrijkste statistieken op het gebied van online marketing en actionable data. Deze informatie vertaal je naar rapportages, concrete uitvoerbare verbeterplannen en het marketing dashboard. Door middel van jouw analyses en adviezen wordt de usability van de labels vergroot wat leidt tot meer klanten en orders voor alle labels.

Het team:

Het team bestaat uit een jonge, enthousiaste en creatieve geesten. De gemiddelde leeftijd in het team is 27. De afdeling marketing bestaat uit vormgevers, data en online marketeers, product developers em marketing medewerkers. Iedereen met een eigen specialisatie en kennis die constant gedeeld wordt. Door de inzet van multi-disciplinaire teams verbinden wij de kennis en zijn we in staat flexibel en snel te opereren. Teams waar innoveren en verbeteren de belangrijkste drijfveren zijn!

Jouw profiel:

Je hebt WO werk- en denk niveau. Je bent analytisch expert en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van analytische modellen en de toepassingen hiervan. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als webanalist in een e-commerce omgeving. Kennis over Google Analytics en excel is een must. Je werkt oplossingsgericht en bent verantwoordelijk voor de resultaten van je werk. Je kunt op verschillende niveaus communiceren en bent flexibel in zowel je werktijden als je werkzaamheden. Als laatste ben je een echte teamspeler en ga je gezamenlijk voor het beste resultaat.

Wij bieden jou:

  • Een energieke baan in de top van snelst-groeiende bedrijven in Nederland.
  • Een dynamische bedrijf met internationale ambities.
  • Nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties staan hoog op de agenda.
  • Veel vrijheid om initiatief te tonen.
  • Deelname aan onze collectieve pensioenregeling.
  • Een goede dual-monitor werkplek.
  • Een geweldige sfeer met leuke collega’s!
  • Een werkplek in Deventer voor 40 uur per week
  • De People&Print Group is een onderdeel van Vistaprint Group.

Is dit de baan die perfect bij jou past?

Solliciteer dan meteen! Wij horen graag waarom je bij ons wilt werken en wat jou geschikt maakt voor deze functie! Ook zien we graag een CV. Nog vragen vooraf? Stel ze gerust.

Je kunt je sollicitatie sturen naar: personeelszaken@drukwerkdeal.nl of bel met Tamara Tielen: 088 88 55 269.