Vacature voor Webanalist bij Telfort

logoTelfortJe bent gepassioneerd over alles op het gebied van e-commerce en data analyse. Je hebt ervaring opgedaan met het analyseren en het verklaren van online datastromen.
Dan zoekt Telfort jou.

Webanalist
fulltime – Den Haag

Over de functie:

KPN klanten maken meer en meer gebruik van online kanalen voor de aanschaf van nieuwe producten en diensten. Het in kaart brengen en verklaren van dit klantgedrag met als doel het verbeteren performance van de websites is de grootste uitdaging voor de online analist.

Als gedreven Webanalist kom je te werken binnen een multidisciplinair online sales team (shopmanager, e-commerce specialist, content/copywriter, designer & webdeveloper). Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en het verklaren van online (en offline) datastromen. Op basis hiervan doe je aanbevelingen voor de websites, media en marketing campagnes van KPN, Hi en Telfort. Daarnaast werk je samen met je collega analisten om de kennis over de customer journey te vergroten en actionable te maken.

Je analyseert website -en klantgegevens, bouwt (voorspelt) modellen en gebruikt de resultaten ten behoeve van marketing en websiteoptimalisatie.

Wat vragen we:

 • Afgeronde WO/HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Webanalist binnen een vergelijkbare omgeving;
 • Passie voor e-commerce en data analyse;
 • Goede adviesvaardigheden en een scherp, analytisch vermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en in staat om op meerdere niveaus te communiceren;
 • Kennis van webanalyse tools (omniture en google analytics) en kennis van statistische tools o.a. SPSS, SQL en is een pre;
 • Team player, enthousiast, proactief en gericht op resultaat.

Wat bieden we:

 • Werken in een jong, dynamisch en ambitieus team;
 • Deelnemen aan het Nieuwe Werken (werken waar en wanneer je wilt);
 • Veel groeipotentieel en zichtbaarheid binnen de organisatie;
 • Uitstekende professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Over de afdeling:

CM Sales & Distributiemanagement is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en de distributiestrategie van de producten/proposities van de merken KPN, Telfort en Hi (consumentenmarkt). Het team Online Sales valt binnen de afdeling CM Sales & Distributiemanagement en is verantwoordelijk voor de afzet van de mobiele en vaste consumentenportfolio’s (KPN, Telfort en Hi) in alle online distributie kanalen. Meer specifiek is de Online Sales afdeling verantwoordelijk voor de webshops van de merken KPN, Hi en Telfort (RSD en Mobiel) en de conversie van de shoppagina’s (inclusief productpleinen).

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier op onze website via de onderstaande link.

http://telfortbv.heeft-vacatures.nl/W/28308/V148/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.