Web Analytics Congres 17 maart 2011 programma & verloting

WAC2011 logoDonderdag 17 maart 2011 vindt in Amsterdam het 5e Nederlandse Web Analytics Congres plaats. Webanalisten.nl is weer verantwoordelijk voor de programma planning en dit jaar boekten we voor inspireerde internationale keynote sprekers en veel praktijkcases. In dit artikel een overzicht van wat je kunt verwachten + een verloting van 2 entreekaarten. Deze verloting houden we onder de mensen die goede input geven voor het interview dat dagvoorzitter Ronnie Overgoor on stage gaat houden met keynote sprekers Manoj Jasra (webanalyticsworld.net) en Neil Patel (kissmetrics.com).

Thema congres 2011

Op het vijfde Webanalytics Congres gaan we dit jaar ‘back to the basics’ van online analytics. Niet dat we een congres voor beginners willen starten, maar we willen terug naar waar het allemaal om draait bij online analytics: zorgen dat je gedrag meet (#measure) en dat je iets met deze informatie doet. De uitdagingen hierin zijn al legio met de opkomst van kanalen zoals social en mobiel. Je wilt daarbij wel dat de data leidt tot inzichten. Data moet worden gekoppeld en goed gepresenteerd om echte #insights te generen om tot slot te leiden tot #action. Het goed sturen op cijfers en continue verbeteren op basis van online gedrag is een uitdagende, maar zeer rendabele aangelegenheid, mits goed opgezet…

#measure, #insights en #action zijn dan ook de hoofdonderwerpen die als rode draad door het congres programma lopen.

Programma congres 2011

Dit jaar 2 plenaire keynotes van internationaal bekende sprekers. Monaj Jasra van internationaal top 3 analytics weblog WebAnalyticsWorld en senior webanalist bij 1 van Canada’s grootste telecom providers vertelt over de uitdaging van het meten van alle online kanalen en hoe we dat goed kunnen oppakken. Neil Patel, mede oprichter van Kissmetrics en Crazyegg komt over uit California en deelt men ons zijn inzichten over hoe je echt online op basis van meetdata het verschil kunt maken.

Naast deze 2 keynotes praktijkcases van Ditzo, Easytobook, Greetz, KLM, MoneYou, NUON, Fonq en SNS Bank en About Analytics geeft ons een update van de survey die zij hielden / scan die zij maakten over het gebruik van Online Analytics tools binnen Nederland.

WAC2011 Programma

Vergoot dit congres programma.
Het workshop programma van 16 maart kun je hier bekijken.

Verloting entree kaarten & kortingscode

Zoals je in het programma hierboven kunt zien is er na de lunch een interview met beide keynotesprekers door de dagvoorzitter. De input voor dit interview zouden we graag door jullie, lezers van webanalisten.nl, willen laten bepalen. Om deze activiteit enigzins te stimuleren verloten wij onder alle unieke inzenders van vragen 2 kaarten, waarbij we wel even kijken of je vraag enige inhoud / relevantie heeft 🙂

Beide heren zijn zeer bekend met online marketing, online analytics en de techniek en business uitdagingen van het gezamenlijke doel: door meten zorgen voor verbetering. Wat zou jij deze heren willen vragen als zij op 17 maart hier in Nederland zijn? Schrijf je vraag op in het reactieformulier onder dit artikel op de webanalisten.nl website en je doet mee aan de verloting! (vul dus wel even je email adres in…)

Voor wie niet kan wachten: bestel nu een congreskaart met webanalisten.nl kortingscode. Volg deze link, vul “WAC11WA” als kortingscode en ontvang 100 euro korting!

Reacties (13)

Reacties zijn gesloten.