Webanalisten.nl: de eerste inside update

Dashboard stats imageDe eerste 2 volledige kalenderweken zitten er alweer op. Webanalisten.nl bestaat 18 dagen. Naast Google Analytics draaien er op dit moment een hoop statistische pakketten op de achtergrond mee op webanalisten.nl. Getclicky, Crazyegg, Mybloglog etc. (zie onderaan in de footer van de website). Bevindingen van deze pakketten zullen de komende weken als review worden gedeeld zoals al eerder gedaan is met RobotReplay. Maar nu eerst een rij cijfers vanuit Google Analytics:

Genoeg cijfers om de de volgende keer te gaan verglijken hoe het gaat me de groei van webanalisten.nl

Reinout zal overigens de komende weken alle gastauteurs gaan benaderen voor een kort kennismakingsinterview. Deze interviews zullen geplaatst worden op webanalisten.nl. Webanalisten.nl is ook te volgen op twitter: http://twitter.com/webanalisten en tot slot zijn we vandaag officieel uit Beta!: “Beta was toch hip?”, inderdaad was. Deze site is de testfase voorbij en wordt nu alleen nog maar beter!

Reacties (4)

  1. wekko@wekko.net'

    Dat is een mooie start, gefeliciteerd :-). Volgens mij zijn de meeste bezoekers ook echt relevant voor de website, ook gezien het relatief grote aantal reacties.

  2. m.trompert@wolmail.nl'

    Complimenten! Ben benieuwd hoe het over een jaar in gegroeide vorm eruit ziet. De gebruiksvriendelijkheid is in ieder geval dik in orde. Kunnen jullie even nagaan hoe ik bij deze site kwam? 😉

Reacties zijn gesloten.