Webanalytics Congres op 13 en 14 maart (+ vrijkaarten)

Op 13 en 14 maart wordt in het Van der Valk Hotel Houten, bij Utrecht, alweer het zevende Webanalytics Congres georganiseerd.

Terug naar de kernvraag van analytics: waarom?

Elke dag zijn we druk bezig met het verzamelen van data over klantgedrag om bezoekers te verleiden meer en meer te kopen. Maar de hedendaagse klant laat zich niet meer zo makkelijk vangen. Ze hebben hoge verwachtingen over uw product en websites, oriënteren zich eerst voordat ze kopen. En als het niet goed is wordt er direct geklaagd op social media. In dit veranderende speelveld moeten we onze weg zien te vinden.

Daarom het 7e Webanalytics Congres dit jaar terug naar de kernvraag van analytics: waarom? Waarom koopt een klant wel of niet. Waarom werkt de ene versie van de website wel en de andere versie niet?

13 maart: workshopdag

Op 13 maart worden er 6 workshops gehouden, verdeeld over 3 sessies. Ondermeer Sandjai Bhulai, Ton Wesseling en André Scholten zullen je in deze workshops praktische tips geven op het gebied van webanalytics.

Bekijk het programma van de Workshopdag

14 maart: congresdag

14 maart is de congresdag waar meer dan 10 sprekers hun visie en kennis op het gebied van webanalytics delen. Zo zal Aurelie Pols spreken over ‘Data Driven Decision Making’, bekijkt Piet Hein van Dam ‘de andere kant van het verhaal: wat doet de consument eigenlijk de hele dag?’ en komt Martijn van Warmoeskerken (ministerie van Algemene Zaken) praten over de cookiewet.

Bekijk het programma van de Congresdag

Aanmelden

Aanmelden voor het Webanalytics Congres kan hier. Kaarten voor een van beide dagen kosten €395-, of voor beide dagen €695-.

Leden van Thuiswinkel.org, Twinkle plus, of bezoekers aan eerdere edities van het Webanalytics Congres krijgen 100 euro korting.

Verloting

We mogen onder alle lezers van webanalisten.nl twee gratis entreekaarten verloten voor dit event! Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting Meedoen kan tot maandag 25 februari, 15:00.

Reacties (4)

Reacties zijn gesloten.