3 B’s voor een gezellige avond: Bowling, Bitterballen en Bier (#MeasureBowling)

Degene die erbij waren, kunnen het zich ongetwijfeld nog herinneren! Op 6 juni en 14 november van het afgelopen jaar trokken we de bowlingschoenen uit de kast en kegelden we de pinnen van de baan. Dit deden we tijdens MeasureBowling Utrecht, het Nederlandse deel van MeasureBowling Europe.

De vorige edities waren een groot succes en daarom doen we het nog een keer!

Noteer daarom in je agenda:

donderdag 12 juni 2014
19:30 – 23:00 uur

Mitland Bowling Utrecht (locatie op Google Maps, gratis parkeren en 18 min vanaf Utrecht CS): MeasureBowling #3.

Ga nu direct naar de inschrijf website om er 12 juni 2014 bij te zijn.

Over: MeasureBowling Europe

MeasureBowling is ontstaan vanuit de Measurecamp unconference meetings in London. Na een goed congres volgde steevast een bowlingavond. Geen duur betaald congres om elkaar te zien en kennis te delen, maar gewoon een leuke bijeenkomst met bier, bitterballen en bowling en vooral veel goede gesprekken over ons vak.

Na twee events in Londen was het op 6 juni de beurt aan heel Europa. Buiten Utrecht deden ook steden als Berlijn, Dublin, Edinburg, Lille, Londen, Madrid, Parijs en Warschau mee. Foto’s en teksten worden onderling gedeeld via Twitter en de hashtag #measurebowling.

Voor wie / aanmelden

Ben je werkzaam in het analytics en conversie-optimalisatie vakgebied en heb je zin om te komen? Meld je dan vooral aan! Je hoeft overigens niet te bowlen… Deelname kost 10 euro voor drankjes, hapjes en bowlen. Dat is weinig geld voor een avond met gave mensen, bier, bowling en bitterballen. Overigens: je hoeft niet te bowlen, rondhangen mag ook.

Er is beperkt plek wees er dus snel bij!

Inschrijfpagina Measurebowling#3 Utrecht 12 juni 2014

Sponsors

√ SiteSpect (A/B & MV testing)
√ Adobe Nederland (marketing cloud)
√ Rabobank IKS (internet klant & service)

Sitepect
Adobe
Rabobank

Ook interesse om dit event te sponsoren? We hebben nog 2 slots voor side sponsors open. Interesse? Neem snel contact met ons op.

Reacties (1)

Reacties zijn gesloten.