Vacature voor Shopdata Manager bij Beslist.nl

Beslistnl logoBeslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland gevestigd te Arnhem. De site trekt dagelijks zo’n 500.000 bezoekers en geeft met ruim 9.852 webshops het beste overzicht wat er online te koop is. Afgelopen jaar kreeg beslist.nl de publieksprijs 2013 voor beste shoppingsite in de categorie vergelijkingssites bij de Thuiswinkel Awards. Beslist.be won afgelopen jaar de Publieksprijs bij de Webshop Awards in de categorie vergelijkingssites. Toch blijven we continu op zoek naar optimalisatie en verbetering. Graag willen we ons enthousiaste en ambitieuze team medewerkers uitbreiden.

Voor onze afdeling Content Management zijn wij op zoek naar een fulltime:

Shopdata Manager
40 uur per week in Arnhem

Ben jij diegene die graag nauwkeurig, analyserend en probleemoplossend te werk gaat en het leuk vindt om de plaatsing van een klant op Beslist.nl te optimaliseren? Op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke functie? Dan is dit echt wat voor jou!

Functie:

De werkzaamheden van een Shopdata Manager bestaan o.a. uit de volgende onderdelen:

 • Opname van webshops in beslist systemen; datafeeds analyseren en verwerken, aanpassingen en verbeterpunten aandragen richting webshops.
 • Optimalisatie van bestaande webshops; het afhandelen van vragen van webshops, met hen overleggen om de juiste data te vergaren, projectmatig nieuwe data verwerken.
 • Kwaliteitscontrole; zorgdragen voor een zo correct mogelijke weergave van producten en de bijbehorende informatie. Adviserende rol richting webshops voor optimalisatie van hun productdata.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de online sector.
 • Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding.
 • Je bent analytisch en je beschikt over een doortastend en probleemoplossend vermogen.
 • Je bent in staat om nieuwe computertools je snel eigen te maken.
 • Je werkt nauwkeurig en bent flexibel en stressbestendig.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal is een pre.
 • Je bent een gemiddeld of fervent internet gebruiker en je hebt affiniteit met e-commerce.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en informeel leuk bedrijf. We blijven continue op zoek naar optimalisatie en verbetering. Dit wordt gedaan door een team van enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Het salaris wordt bepaald aan de hand van opleiding en ervaring. We bieden prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct door te klikken op het online sollicitatieformulier. Je kunt solliciteren t.a.v. Martine van der Meijde, recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!