AB tasty Webinar

Gratis webinar 14 december: Pushing the boundaries of A/B testing with universal frameworks and APIs

In de eerder gepubliceerde tool overview op Webanalisten.nl werd AB Tasty beschreven als the next best tool voor A/B testing. Nog niet bekend met AB Tasty? Op donderdag 14 december 2017 van 14:00 tot 14:45 uur organiseren AB Tasty en webanalisten.nl een gratis webinar over A/B testen met universal frameworks en API’s: “Pushing the boundaries of A/B testing with universal frameworks and APIs”.

Wat? Engelstalig webinar van AB Tasty in samenwerking met Webanalisten.nl
Wanneer? 14 december 2017 om 14:00 uur
Voor wie? A/B testfanaten

Server-side testen? AB Tasty benadert dit met API testen waardoor hun klanten ongelimiteerde toegang hebben tot targeting- en aanpassingsmogelijkheden voor alle soorten devices (desktop, mobiel, IoT). Daarnaast heeft AB Tasty ook een stabiele oplossing ontwikkeld voor testen met universal frameworks. Beide onderwerpen komen tijdens de webinar aan bod.
AB tasty Webinar

JavaScript frameworks, zoals React.js, Vue.js en Ember.js, zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen door de gestroomlijnde user experience die ze aanbieden: geen page refresh, hoge interactieve navigatie, minder data transfer, en ga zo maar door. Ze zijn deel uit gaan maken van de moderne manier van webdevelopment en worden in een stijgende lijn gebruikt door websites als Facebook, AirBnB, American Express en Spotify.

Echter zorgt de manier waarop deze frameworks werken voor een probleem in de werkwijze van huidige client-side A/B testtools. Er is namelijk geen laadtijd tussen de webpagina’s, wat ervoor zorgt dat de testcode slechts één keer wordt geladen en vervolgens dus geen veranderingen in de status van deze frameworks kan lezen. Elke interactie van een gebruiker zorgt in feite voor een verandering in de status van de website: wat betekent dat hetgeen weergegeven aan de gebruiker op een bepaald moment, afhangt van de beschikbare data en de activering ervan. Voor ReactJS applicaties is het een terugkerend probleem dat UI-elementen elke keer opnieuw worden geladen wanneer de status is veranderd. Waardoor traditionele A/B testtools worden verwijderd door React.

Meer weten over testen met API’s en universal frameworks? Volg op 14 december naar de webinar.

Meld je hier aan voor de webinar.

Ontvang een gratis automation module!

Nu de feestdagen naderen zal je websiteverkeer toenemen. Het is dus van groot belang dat je website er op zijn best uitziet. En hoe kun je daar beter voor zorgen dan door te experimenteren? Speciaal voor onze lezers mogen wij tijdelijk een gratis module aanbieden bij een Enterprise-abonnement van AB Tasty. Lees meer over de aanbieding!